Bu Klasik Arabalar Neden Ucuz (Fiyatlar Dengesiz)

Bunları alacak kişinin bir tane günlük arabası olmasi lazım. Bu arabayi zevk için arada sürecek. Bu maddiyat kaç kişide var? Önemli masrafı yok deseler bile durum öyle olmuyor. Kaç yıllık araba sorun çıkartmasi içten bile değil. Parçası ustası gibi birçok faktör var. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Çoğu kişi istese bile alan kişi çok az.

Bunları alacak kişinin bir tane günlük arabası olmasi lazım. Bu arabayi zevk için arada sürecek. Bu maddiyat kaç kişide var? Önemli masrafı yok deseler bile durum öyle olmuyor. Kaç yıllık araba sorun çıkartmasi içten bile değil. Parçası ustası gibi birçok faktör var. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Çoğu kişi istese bile alan kişi çok az.
Haklısınız hocam zaten günlük kullanım için değilde hafta sonu olsun ara sıra dolaşmakık mesela.benim ankatmak istediğim 2,3 milyonluk olan ile bunun arasındaki fark ne ondada temiz yazıyor bu uygun olandada temiz yazıyor.

Haklısınız hocam zaten günlük kullanım için değilde hafta sonu olsun ara sıra dolaşmakık mesela.benim ankatmak istediğim 2,3 milyonluk olan ile bunun arasındaki fark ne ondada temiz yazıyor bu uygun olandada temiz yazıyor.
Arabalardan çok anlamam fakat bu modellerde lpg yok diye biliyorum sonradan takılmış olması belki bir etken olabilir

Orijinallik ve kondisyon farkı olabilir. Piyasası az ve herkes istediği fiyatı yazıyor. Filmde oynaması bile etken olabilir.

Birazda temizlik meselesi bazıları gözü gibi bakıyor ondan pahalıya ilana koyuyor bazıları gündelik kullanıyor normal olan gibi koyuyor

tabiri caiz ise "arabacı" biri olarak hemen anlatayım. klasik otomobillerde fiyatların dengesizlik sebebi tamamen, otomobil sahibinin malına harcadığı para, emek ve değerle alakalı. camiada adı bilinen ustalardan restorasyon görmüş, kondüsyonu yüksek bir otomobil 3-4 milyon değerle satılmak istenirken, orjinal fakat restorasyon isteyen bir otomobil 700-800 bin tl gibi değerlere sahip olabiliyor. mantıken alıcının harcayacağı para aradaki fark. hatta orjinal ama orjinalliği hiç bozulmamış cam gibi bir otomobil için aynı senaryoda 5-6 milyon gibi rakamlar istenebiliyor. "biraz" anlarım araba işinden, ihtiyaç halinde sorabilirsiniz :)

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim maksat heves için (mesela diyorum) böyle uygun fiyatlı alıp kullanılmazmı hafta sonları.

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim maksat heves için (mesela diyorum) böyle uygun fiyatlı alıp kullanılmazmı hafta sonları.
Yukarıda demiş birisi günlük arabaya sahip olmalı bu ayrı şekli falan filan
Bu araçlar eski kara düzen benzinli amerikan arabalarıdır
Aşırı fazla yakarlar yani hafta sonu bir kahve içeyim diye çıkarsın kafeye vs. giderken bir kahve parası da en az yolda giderken yakarsın
Ayrıca yürütme maliyetleri bu araçlarda çok daha yüksek
Bir tamircidir sanayidir bir yere gittiğinde ortalama arabaya 5 fiyat çekiyorlarsa bunları götürdüğünde belki çoğu bakmak bile istemeyebilir veyahut 2 3 katı fiyat çeker

Yukarıda demiş birisi günlük arabaya sahip olmalı bu ayrı şekli falan filan
Bu araçlar eski kara düzen benzinli amerikan arabalarıdır
Aşırı fazla yakarlar yani hafta sonu bir kahve içeyim diye çıkarsın kafeye vs. giderken bir kahve parası da en az yolda giderken yakarsın
Ayrıca yürütme maliyetleri bu araçlarda çok daha yüksek
Bir tamircidir sanayidir bir yere gittiğinde ortalama arabaya 5 fiyat çekiyorlarsa bunları götürdüğünde belki çoğu bakmak bile istemeyebilir veyahut 2 3 katı fiyat çeker
Anladım hocam hayal diye kaldı desenize 🙂

Anladım hocam hayal diye kaldı desenize 🙂
Neden hayal olsun hocam
Sahip olmasanız bile o tarz klasik arabaları kiralatan firmalar vs. vardır illaki
Bir hafta sonu hayal olarak kalmaması için 1 2 günlüğüne kiralarsın olur biter

Neden hayal olsun hocam
Sahip olmasanız bile o tarz klasik arabaları kiralatan firmalar vs. vardır illaki
Bir hafta sonu hayal olarak kalmaması için 1 2 günlüğüne kiralarsın olur biter
Yokbe hocam ben kiralık istemiyordum bi tane klasik arabam olsun her hafta sonu veya boş günlerimde sevdiklerimi alıp sahil kenarında dolaşmaktı ama neyse belki olur belki olmaz nasip artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,986
Üyeler
198,876
Son üye
rapaic

Geri