elemin
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,802
DJI Osmo Mobile 7 : Amazon.com.tr: Elektronik
DJI Osmo Mobile 7 : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Senin linkte şunu görüp aldım ama iptal edebilirimValla bende böyle nedense 5 taneye kadar ekleyince de aynı fiyatkeşke aktarabilsem Alıntıyı görüntüle
Bugün delirtti ya amazon. Evdekilerde kampanyalar değişiyor. Var olan kuponlar birden kayboluyor. Bende her ürünün altında 500/100 vardi bi yemek yiyim dedim gitmiş uok olmusValla bende böyle nedense 5 taneye kadar ekleyince de aynı fiyatkeşke aktarabilsem Alıntıyı görüntüle
Senin linkte şunu görüp aldım ama iptal edebilirimSatıcı al satçı gibi. 1500tl. Hala alınıyor bu arada.
Alıntıyı görüntüle
oha o neymiş yaSenin linkte şunu görüp aldım ama iptal edebilirimSatıcı al satçı gibi. 1500tl. Hala alınıyor bu arada.
Alıntıyı görüntüle
Ben güvenemedim iptal ettimoha o neymiş ya![]()
bu satıcıdan kesinlikle almayın, güvenilir değil kötü niyetli ve iş bilmezler. diğerlerine göre fiyatı daha uygun bir drone ürünü almıştım. 2 gün sonra kargoya verdiler, kargoya verilişinin 3. günü dağıtıma çıktı diye sms aldım, benim şehrim ile alakasız şekilde kendi kargoya verdikleri şehirde çıkmış dağıtıma. kargoyu aradım, bana satıcının elinde olmayan ürünü kargoladığı için geri çektirdiğini söylediler (?), onlarca amazon temsilcisine bağlandım hepsi kargoyla telefon üzerinden konuştu, satıcının il bilgisini doğru vermediği için geri döndüğü gibi farklı şeyler söylendi. ayrıca faturayı da başka bir kadın adına tüm kişisel bilgilerinin de yer aldığı, çay makinesi olarak kesmişler. satıcıya 10 gün boyunca mesaj yolu ile hem ben hem temsilciler ulaşmaya çalıştık, ilk mesaj temsilci tarafından ingilizce iletilmiş. ingilizce bilmeyen, ingilizceyi geç translate'den bile bi haber olan şahıslar tarafından "turkish please" gibi bir cevap geldi. Sonra atılan türkçe mesajlara hiçbir şekilde mesajlara cevap vermediler. 10 gün sonra bana yazdılar ve gidin tüketici hakem heyetine verin gibi bir cevap geldi. fatura üzerindeki telefonlarını arıyorum, whatsapp üzerinden çalıyor ama açmıyorlar, normal telefondan ise direkt kapanıyor, sanırım engellemişler. bu şahısları tüm kanıtlarıyla birlikte tüketici hakem heyetine şikayet ettim, 15 gün önce savunmaları istendi. hasbelkader burayı okurlarsa; benim boş vaktim çok, tuzum kuru, karar lehime çıktığı gibi icra yolu ile seve seve alırım. çok kişiyi böyle mağdur etmişler, ben de dahil onca şikayete rağmen bunlara hala satış yaptıran amazon'a da yazıklar olsun. platformunuz üzerinde satış yaptırdığınız şirketin hiçbir bilgisine sahip değilsiniz, hiçbir şekilde ulaşım sağlayamıyorsunuz. dün mü kuruldunuz?Senin linkte şunu görüp aldım ama iptal edebilirimSatıcı al satçı gibi. 1500tl. Hala alınıyor bu arada.
Alıntıyı görüntüle
Geçmiş olsun öncelikle. Bende satıcı yorumlarını okuduktan sonra iptal ettim direk. Sizin mesajı okuduktan sonra iyi ki iptal etmişim dedim. Amazon gibi bir yer bunlara nasıl izin veriyor pes doğrusu.bu satıcıdan kesinlikle almayın, güvenilir değil
teşekkürler hocam, demek ki bunlar bir ağ oluşturmuşlar ve çeşitli satıcı hesaplarından bu manipülasyon yapılıyor. Mesajı thh kararı verilmediği için silmiştim ancak insanların bilgilenmesi için tekrardan eski haline getirdim, amazon maalesef kendi ayağına sıkmaya devam ediyor, onlarca şikayet kaydına rağmen hala müsade ediyorlar. kendileri bilir.Geçmiş olsun öncelikle. Bende satıcı yorumlarını okuduktan sonra iptal ettim direk. Sizin mesajı okuduktan sonra iyi ki iptal etmişim dedim. Amazon gibi bir yer bunlara nasıl izin veriyor pes doğrusu.
Son dediğinizi az önce yaşadım. Takip ettiğim ürünün sayfasını arada yeniliyorum. Öyle dolaşırken f5 atayım dedim bu sefer başka bir 2.ElFırsat adlı satıcı benim istediğim ürünü düşükten koymuş. 15dk sonra tekrar f5 yapıp bakma istedim busefer amazon 2.499 olan termosu 1200e indirmiş. Satıcı Amazon olunca 2 tane sipariş verdim.
Alıntıyı görüntüle
Ama dediğiniz yöntemi uyguluyorlar buna kendim az önce şahit oldum. Düşüncenizde haklısınız..
hocam, bahsettiğiniz bu "2.ElFırsat" adlı satıcının mağaza sayfasını özelden veya buradan iletme şansınız varsa sevinirim. manipüle ettikleri ürünleri kendileri satın alamadan önce forumdakilere fırsat olarak sunma gibi bir fikrim var, en güzel ceza bu olur sanırım.Geçmiş olsun öncelikle. Bende satıcı yorumlarını okuduktan sonra iptal ettim direk. Sizin mesajı okuduktan sonra iyi ki iptal etmişim dedim. Amazon gibi bir yer bunlara nasıl izin veriyor pes doğrusu.
Son dediğinizi az önce yaşadım. Takip ettiğim ürünün sayfasını arada yeniliyorum. Öyle dolaşırken f5 atayım dedim bu sefer başka bir 2.ElFırsat adlı satıcı benim istediğim ürünü düşükten yani 1200den koymuş. 15dk sonra tekrar f5 yapıp bakmak istedim busefer amazon 2.499 olan termosu 1200e indirmiş. Satıcı Amazon olunca 2 tane sipariş verdim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ama dediğiniz yöntemi uyguluyorlar buna kendim az önce şahit oldum. Düşüncenizde haklısınız..