500tl için değer mi sence12 gün önce 19 bine almıştım iade edip farklı bir şey almaya değer mi 9 taksit olması gerekiyor ama
Farklı model derken https://www.akakce.com/monitor/en-u...t-240-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1477952296.html şundan bahsetmiştim500tl için değer mi sence
ben oled alıcamda şu konuya bakarmısın . https://forum.donanimarsivi.com/konu/monitor-planim-mantikli-mi.1240485/.AOC 240hz olanı 20bin altına satılıyor sık sık MO27Q2A 23bine amazonda satıldı daha yeni 3 sene burn in garantisi var dediğim markalarda Samsung 2 sene yurt dışında 3 sene garanti veriyor
cebine koymazsan niye çizilsinhocam glossy çizilmiyor mu
Ben bildiğim kadarıyla cevap vereyim.ben oled alıcamda şu konuya bakarmısın . https://forum.donanimarsivi.com/konu/monitor-planim-mantikli-mi.1240485/.
ben 1080p de yüksek hz 2k da ortalama bi hz değeri istiyorum oled olsun 27inch olsun ama aklımda sorular var oled ile valo cs oynanır mı oled yanar mı . 27 inch ile immo3 eloda valorant oynayabilirmiyim raahatça . bütçe 20k
cok kafamı karıstırıyo işte sürekli aynı oyun muabbeti . herhalde teknolojinin biraz daha gelişmesini beklemek lazım ben o riski almamBen bildiğim kadarıyla cevap vereyim.
E sporcular ve sürekli saatlerce aynı oyunu oynayan hiç kimse oled almaz.
E sporcular sürekli aynı oyunu oynadıkları için ekran yanması ve oled'lerde 24" olmaması farklı bir teknolojinin DyAc zowie gibi tn panelleri yada fast ips panellerde olduğu için tercih ediyor.
Bu detayı neden E sporcular 0.03 ms gibi gerçek değerli oled yerine hala tn yada fast ips kullanıyorken ben neden oled alayımın cevabı.
Yukarda bahsettiğim konuların dışındakilerin tamamı oled tercih etmeli bütçesi elveriyorsa.
Örneğin ben 1080p alacam 24" yada 27" boyutun önemi yok yorumumda. Şimdi 0.03ms lik oled 2k da 100 fps de versin, 1080p de 200 fps aldığını varsayalım ips panelde.
0.03 ms ile 15-20 ms gerçek değeri karşılaştırdığında kazandığın düşük çözünürlükteki fps fazlasının hiçbir anlamı kalmıyor.
Eğer sadece saatlerce tek oyun oynamıyorsan oled den başkası yalan.
Aynı oyundan kasıt oradaki ekranda statik görüntü var mı mmo oynuyorsan mesela sürekli aynı yerde skill bar harita vesaire çerçeveleri oluyor ekranda statik bir şey yoksa sorun çıkacağını sanmıyorum durmadan 2 saat yerinden kalkmıyorsan sağlığını düşünmen lazım kalkman lazımcok kafamı karıstırıyo işte sürekli aynı oyun muabbeti . herhalde teknolojinin biraz daha gelişmesini beklemek lazım ben o riski almam
yani mesela lol oynuyorum maç 40k sürüyor bu sıkıntı mıAynı oyundan kasıt oradaki ekranda statik görüntü var mı mmo oynuyorsan mesela sürekli aynı yerde skill bar harita vesaire çerçeveleri oluyor ekranda statik bir şey yoksa sorun çıkacağını sanmıyorum durmadan 2 saat yerinden kalkmıyorsan sağlığını düşünmen lazım kalkman lazım![]()
6-7 maç aralıksız oynarsan evetyani mesela lol oynuyorum maç 40k sürüyor bu sıkıntı mı
Parlaklığı kısarak oled koruma özelliklerini açarsan çok büyük sıkıntılar olacağını düşünmüyorumyani mesela lol oynuyorum maç 40k sürüyor bu sıkıntı mı