30k Bütçeye Konsol Mu PC mi?

mifdal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
305
4k bir televizyonum ve 1080p bir monitörüm var ve epic kütüphanemde 122 oyun var [bir kısmı bedava verilen] aslında ps5 almak isterim gta falan için ancak 5000 tl bayılmak istemiyorum hiç ps veya xbox kütüphanem yok ne yapmalıyım?

Konsol performansını 30klık bilgisyardan alamazsın. Ama konsoluda bilgisayar gibi kullanamazsın.

4k bir televizyonum ve 1080p bir monitörüm var ve epic kütüphanemde 122 oyun var [bir kısmı bedava verilen] aslında ps5 almak isterim gta falan için ancak 5000 tl bayılmak istemiyorum hiç ps veya xbox kütüphanem yok ne yapmalıyım?
Amaç sadece oyun oynamak ise kesinlikle konsol
Benim bildiğim en ucuz bu var şuan

sahibindende ps5 i sıfır veren dükkan ilanları var yaşadığın yere yakın varsa 26 bine falan veriyolar gta6 nın parasıda çıakr öyle yaparsan

sahibindende ps5 i sıfır veren dükkan ilanları var yaşadığın yere yakın varsa 26 bine falan veriyolar gta6 nın parasıda çıakr öyle yaparsan
Hocam sadece gta 6 oynamayacağım ki genel olarak ps oyunları pahalı

Hocam sadece gta 6 oynamayacağım ki genel olarak ps oyunları pahalı
Aktif bir şekilde Plus Extra alsan bile yeterli. Eğer alışabilirsen ve oynamaktan keyif alırsan, çokça oyun var her insanın ilgisini çekecek.

Halihazırda kütüphanen olmasa konsol al derdim ama o kütüphaneyi oynamak istiyorsan bence ikinci el bir rog Ally Z1E al. 20k altı bulunabiliyor ve o bütçeye alacağın ikinci el bir PC yerine böyle çok yönlü bir cihaz almak daha iyi şahsen

Oyuna veya üyeliğe verecek paran yoksa konsol alma pc al. Eğer oyun alırken sıkıntı yaşamam dersen ps5 in vereceği performansı vermez o paraya alacağın pc. Bir de kocaman ekrandan ayakları uzatıp oynamak ayrı keyif veriyor.

Halihazırda kütüphanen olmasa konsol al derdim ama o kütüphaneyi oynamak istiyorsan bence ikinci el bir rog Ally Z1E al. 20k altı bulunabiliyor ve o bütçeye alacağın ikinci el bir PC yerine böyle çok yönlü bir cihaz almak daha iyi şahsen
hocam performansı nasıl ki onun?

hocam performansı nasıl ki onun?
Z1E PC ile kiyaslarsan zayıf. Z2E fena olmayan bir performans sunuyor ama ikinci elde bile 30k civarı bulmak zor. Z1E 16-17k civarı alınıp ileride yanına PS5 çekmek bence güzel olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,753
Üyeler
198,625
Son üye
emir006

Geri