Fuxi H7 nasıldır bilmiyorum, ama H2015 PRO ile gayet rahat ses kasıyorum şu an.
Alıntıyı görüntüle
Uygulamasını yüklemedim, ses seviyesi %100 (bence fazla ben %70-80 çekerim), Windows'a tanımlandığı şekilde ayarları (Microsoft'un efektlerine karışmadım) ve CS2 ses ayarlarını da sıfırladım deniyorum.
İkinci oyunda da 2 Alman hile geldi. Netspeed ping değerlerini iyileştirdi de, Rusların hileleri daha iyi oluyordu ya. Bu Almanların hileyi kullanıp, bir de öyle değilmiş tavırları çok tırt. Neyse bu yakın muhabbetinde de duyuyorum yani, ama emin olmak adına teste devvam edeceğim.
Ama kesinlikle bu Fuxi H7 bile daha iyi örneğine katılmıyorum. Sesi gayet iyi, Fuxi H7 benzer alıcı kullanan H2002BG kullandım. Onda bu kadar net bir ses yoktu. Sadece tizler çok kulak tırmalıyor, belki EQ ayarı falan ile düzeltilir. O konuyu da üşenmezsem bakıp, ayar önerisi atacağım.
Bir de şu yorumu da ayrıca deneyeceğim, 1-2 daha maç atayım. Hile denk gelmese keşke de ses kasmaya odaklanabilsem.
Evet, oyunlardaki ayak sesi problemini kendimce çözümlediğimi düşünüyorum. Oyunda atış sesleri daha fazla ama ayak sesleri daha azdı ve daha basık bir ses vardı. Çözüm için aşağıdaki adımları takip edip deneyebilirsiniz;
ADIM 1:
Bu ekrana gelin.
ADIM 2:
Kulaklığımızı seçtikten sonra üzerine gelip mouse ile sağ tık yapıp özellikleri açıyoruz.
ADIM 3:
Girdiğimiz özellikler penceresinde "Geliştirmeler" sekmesine tıklıyoruz.
ADIM 4:
"Tüm geliştirmeleri devre dışı bırak" diyip altındaki "Ses Yüksekliği...