Tyne06exe
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Öncelikle iyi akşamlar dilerim Ben işte çalışıyorum telefondan bir şey bakmak birşeyler araştırmak veyahut dizi/film yayın izlemek ölüm gibi bir şey. bende bir laptop almaya karar verdim benim aklımda bir kaç model var ve bende sizlere sormak istedim. Eğer ki başka bir öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. Benim istediğim istediğim zaman dizi film izleyim istediğim zaman yayın izleyim fl studio kullanıyım ara sıra sıkıldığım zaman tatlı tatlı oyun oynayabileyim yeter. Neyse diğer konuya gelelim benim aklımda şu an 3 tane model var
1. ASUS ZENBOOK S16 OLED 32 GB RAM 1 TB SSD
2. MACBOOK AİR M4 24 GB 512 GB SSD 15.3 İNC
https://www.pt.com.tr/macbook-air-15-inc-m4-10cpu-10gpu-24gb-512gb-gok-mavisi-mc7d4tu-a ( ama bunu alırsam biraz içim acır 80.000 tl ye 60 hz ekran aldığım için ama fan olmadığı için sessiz bu güzel bir şey)
3. 2. EL MACBOOK PRO M5 / M4 / M4 PRO
AKLIMDA BUNLAR VAR MACBOOKLAR ÇOK GÜZEL AMA OYUN KONUSU BİRAZ SIKINTILI ASUSUN ZENBOOK'U GÜZEL 32 GB RAMİ VAR 1 TB SSD VAR İŞLEMCİSİDE GAYET OK AMA BİRAZ ARAŞTIRDIĞIMDA BAZILARI ÇOK MEMNUN AMA BAZILARIDA ÇOK ŞİKAYETCİ ÇOK ISINIYO DİYEN VAR 3 4 AY SONRA MENTEŞELERİNDEN SES GELMEYE BAŞLIYO DİYEN VAR MÜŞTERİ HİZMETLERİ İYİ DEĞİL İLGİLENMİYOR DİYEN VAR KARARSIZ KALDIM BİLEMİYORUM SİZLERE SORMAK İSTEDİM SİZİN BUNLARDAN DAHA İYİ BİR MODEL ÖNERİNİZ VARSA ÖNEREBİLİRSİNİZ İYİ SOSYALLER.
1. ASUS ZENBOOK S16 OLED 32 GB RAM 1 TB SSD
2. MACBOOK AİR M4 24 GB 512 GB SSD 15.3 İNC
https://www.pt.com.tr/macbook-air-15-inc-m4-10cpu-10gpu-24gb-512gb-gok-mavisi-mc7d4tu-a ( ama bunu alırsam biraz içim acır 80.000 tl ye 60 hz ekran aldığım için ama fan olmadığı için sessiz bu güzel bir şey)
3. 2. EL MACBOOK PRO M5 / M4 / M4 PRO
AKLIMDA BUNLAR VAR MACBOOKLAR ÇOK GÜZEL AMA OYUN KONUSU BİRAZ SIKINTILI ASUSUN ZENBOOK'U GÜZEL 32 GB RAMİ VAR 1 TB SSD VAR İŞLEMCİSİDE GAYET OK AMA BİRAZ ARAŞTIRDIĞIMDA BAZILARI ÇOK MEMNUN AMA BAZILARIDA ÇOK ŞİKAYETCİ ÇOK ISINIYO DİYEN VAR 3 4 AY SONRA MENTEŞELERİNDEN SES GELMEYE BAŞLIYO DİYEN VAR MÜŞTERİ HİZMETLERİ İYİ DEĞİL İLGİLENMİYOR DİYEN VAR KARARSIZ KALDIM BİLEMİYORUM SİZLERE SORMAK İSTEDİM SİZİN BUNLARDAN DAHA İYİ BİR MODEL ÖNERİNİZ VARSA ÖNEREBİLİRSİNİZ İYİ SOSYALLER.