Sekiro™: Shadows Die Twice - Goty Edition 30 Dolara Alınır mı?

Evet genel olarak fiyatlar uçuk steamde yaz indirimde olmamıza rağmen fiyatlar üzüyor :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Allaha şükür bütçem var ama biraz dardayım bu ara tabi en önemlisi de yukarıda açıkladığım gibi o mental yok bende zorluk çekecek o yüzden mecbur hile yapıcam sadece can için yani tek yeniyim yeterli videolara izlediğim kadarıyla elden ringte neredeyse tek yiyor karakter :D
Hocam bence Elden ring yoksa indirimde elden ring al boş ver sekiroyu. Sekiro da güzel ama elden ring başka bir boyut bak, parasını sonuna kadar hak ediyor ve çok tatminkar bir açık dünyası var. O elden ring de tek yeme falan bi en başta çok güçsüzken oluyor oyun bence çok dengeli gayet güzel.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Evet genel olarak fiyatlar uçuk steamde yaz indirimde olmamıza rağmen fiyatlar üzüyor :(

Hocam Allaha şükür bütçem var ama biraz dardayım bu ara tabi en önemlisi de yukarıda açıkladığım gibi o mental yok bende zorluk çekecek o yüzden mecbur hile yapıcam sadece can için yani tek yeniyim yeterli videolara izlediğim kadarıyla elden ringte neredeyse tek yiyor karakter :D
Hocam hile isleriyle fln oynarsan oyunun olayi kalmaz. Sinirsiz can ciddi anlamda isi bozar

• Beğen
Hocam hile isleriyle fln oynarsan oyunun olayi kalmaz. Sinirsiz can ciddi anlamda isi bozar
Doğru hocam bakalım artık yapabilirsem becerebilirsem kullanmam can hilesini

10 dolar daha ekle elden ring al
Evet mantıklı bunu değerlendireceğim hocam teşekkür ederim

Hocam bence Elden ring yoksa indirimde elden ring al boş ver sekiroyu. Sekiro da güzel ama elden ring başka bir boyut bak, parasını sonuna kadar hak ediyor ve çok tatminkar bir açık dünyası var. O elden ring de tek yeme falan bi en başta çok güçsüzken oluyor oyun bence çok dengeli gayet güzel.
Nasıl dengeli hocam bu videoyu gördükten sonra ödüm kopuyor 😂😂

Doğru hocam bakalım artık yapabilirsem becerebilirsem kullanmam can hilesini

Evet mantıklı bunu değerlendireceğim hocam teşekkür ederim

Nasıl dengeli hocam bu videoyu gördükten sonra ödüm kopuyor 😂😂

Hocam bunlar şov, bir kaç boss da takılabilirsin belki ama oyunun tatlı bir zorluğu var. Ben 2 defa bitirdim onun dışında hep PVP yaptım millete yardıma gittim falan her bossu 10-20 kere kesmişimdir belki. Şöyle bir oyun, oyunun o açık dünyası ve keşfetme hissi ve çeşitliliği zorluğuna fazlasıyla değer. Tam bir baş yapıt oyun, yılın oyunu ödülünü aldı zaten. Gizli görevleri ve lore unu takip etmek falan çok zevkli.

• Muhteşem
Neden hocam sebebiyle yazarsanız çok mutlu olurum goty alan bir oyun yani.
tr şartlarında 30 dolar bir oyuna vermek mantıksız 20 dolar olsa anlarım yada subnatica 2 olur , gta 6 olur verirsinde bazı oyunlar haketmez abd yaşıyor olsam 30 dolar veririm ama tl ile kazandığım için pahalı geliyor

• Muhteşem
tr şartlarında 30 dolar bir oyuna vermek mantıksız 20 dolar olsa anlarım yada subnatica 2 olur , gta 6 olur verirsinde bazı oyunlar haketmez abd yaşıyor olsam 30 dolar veririm ama tl ile kazandığım için pahalı geliyor
Ne alaka şimdi? Kişisel zevkine göre yargılıyorsun tamamen. 20 dolarda çok ona bakarsan 10 dolarda çok. En baba oyunu 150-200 liraya alıyorduk zamanında.

• Muhteşem
Anladım Hocam valla ben bu tür souls like oyunlarını severim ama hile açıyorum can hilesi yoksa souls like çekilmiyor deli ediyor beni 1-2 defa öldükten sonra PC'yi kırasım geliyor ahdjfjshshdj.

Hocam o mental sağlık bende yok yani vardı kalmadı 5 yıllık bir LoL oyuncusu olarak artık çekilmiyor oyunların zorluğu 2 yılda elo hell de takılı kalmıştım ve şunu da belirtmek isterim 10 yıl önce LoL'e başladım ve 5 yıl önce LoL'ü bıraktım 2021'den beridir hep hikayeli oyunlar oynarım bu tarz souls like oyunlarını da hiç oynamadım diyorum zorlarsa beni zaten açarım mis gibi can hilesi zaten ölmem bakarım keyfime :)

FromSoftware normal oyun yapmayı bilmiyor. Sözde soulslike olmayan Armored Core'u almıştım. Cephane gerektirmeyen lazer kılıcına bile kota koymuşlar. Kullandıktan sonra şarj olmasını bekliyorsun. Kılıcın!

• Hahaha
Ne alaka şimdi? Kişisel zevkine göre yargılıyorsun tamamen. 20 dolarda çok ona bakarsan 10 dolarda çok. En baba oyunu 150-200 liraya alıyorduk zamanında.
zamanında o fiyatlardaydı , ben kişisel zevkime değil çıktığı gibi en çok tr de hangi oyunlar satmış ona baktım konuşuyorum subnatica 2 rekor kırmış , 6 ay sonra gta 6 çıktığında yasaklanmazsa gta 5 deki gibi gta 6 alanda olcak bunu öngörmek ne zaman kişisel zevk oldu ?

• İnanılmaz
zamanında o fiyatlardaydı , ben kişisel zevkime değil çıktığı gibi en çok tr de hangi oyunlar satmış ona baktım konuşuyorum subnatica 2 rekor kırmış , 6 ay sonra gta 6 çıktığında yasaklanmazsa gta 5 deki gibi gta 6 alanda olcak bunu öngörmek ne zaman kişisel zevk oldu
Tamam da sen sürü psikolojisi ile karar veriyorsun bu cümlene göre. Yani oyun rekor kırdıysa ve çok sattıysa herkes için o fiyata değer ve beğenmek zorunda mı? Ben de subnatica beğenmiyorum mesela ama bu oyun bu para etmez veya güzel değil diye bir şey demiyorum. Bana uymayan bir oyun ve gidip almam yani. Kaldı ki sekiro 10 milyondan fazla satmış üstüne yılın oyunu ödülünü kazandı. Subnatica 2, 5 milyondan fazla satmış, bu da harika bir başarı ama dediğim gibi tamamen zevk meselesi değip değmemesi.

Öngörmek nedir yani anlayamadım neyi öngörmek tam olarak?

Son düzenleme:
Sekiro benim ilk souls deneyimimdi ona rağmen aşırı zorlamamıştı. Hile ile oyhnamayı düşünüyorsan bir anlamı yok onun dışında her türlü oynanır. Parry mekaniği muazzam zaten, Souls oyunlarındaki en zor değil ama en havalı final bossu bu oyunda.
Ben de söylemek istememiştim insanlara tuhaf geliyor söyleyince ben de Sekiro ile başlamıştım souls oyunlarına Sekiro o kadar zor bir oyun değildi bana göre.

• Muhteşem
Başta saç bırakmayacak derecede zor olması. Şu an PS Store'de 460 TL olmasına rağmen alıp denemek içimden gelmiyor.
Güzel oyun hocam, souls-like seviyorsan al oyna. 460 TL eder bence. Zamanında 144 TL'ye almıştım, 3 kere bitirdim oyunu

Ben de söylemek istememiştim insanlara tuhaf geliyor söyleyince ben de Sekiro ile başlamıştım souls oyunlarına Sekiro o kadar zor bir oyun değildi bana göre.
Dediğiniz gibi sekiro o kadar zor değil ama sous-like candarası içindeki en zor oyun bana göre

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-01 072112.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-01 072112.webp
    140.9 KB · Hit: 24
  • Ekran görüntüsü 2026-07-01 072134.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-01 072134.webp
    157.9 KB · Hit: 23
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,783