Göndermezler 2k monitörü aldık 1600'e gönderseler müthiş olur ama gönderirlerse 6kya oled monitör alamadığım için üzüleceğimBak ciddi diyorum yazın kenara. Bunlar bu siparişleri göndersin ( en azından benimkini , 1 tane aldım en ucuzu ) koluma itopya die dövme yaptıracam buraya da atacam.
Dostum bari kendini ucuza pazarlamasaydın 4k veya 49 inç olan model olsa anlarımda 4 bin tl için vücuduna itopya yazdırmak nedirBak ciddi diyorum yazın kenara. Bunlar bu siparişleri göndersin ( en azından benimkini , 1 tane aldım en ucuzu ) koluma itopya die dövme yaptıracam buraya da atacam.
Bu ben, direk oledlere baktım bulamayınca 800lük olanı çektimGöndermezler 2k monitörü aldık 1600'e gönderseler müthiş olur ama gönderirlerse 6kya oled monitör almadığım için pişman olacağım![]()
Bendede aynı mesaj var hayırlısı
Maşallah kral gözünden fırsat kaçmıyor.Alıntıyı görüntüle
çoktan bitti denemelik 2 tane aldım
Eski resim knk duvarı göstermek için attım Rise dönemi ilk acıldıgında atıyorduk bu işten cok kazananda var az kazananda suan arkadaş yapıo knighta coklu pc aylık 100-200 kazanıyor tabi ciddi emek var pcde kalkmıyorHocam konu dışı merak ettim aylık farm dan ne kadar bırakıyor