T300 Rs Gt mi Pxn V10 Pro Dd mi

NotSweix

80+
Reaksiyon skoru
0
Pxn v10 pro aldım ama my winter car my summer car snowrunner forza 4 gibi oyunlar da direksiyon slgılanmıyo x360 ile denersem çok ölü bölgesi var ve ffb düzgün çalışmıyor ancak assetto ets beamng de ffb düzgün çalışıyo t300 rs gt ilretakas düşünüyorum sizce mantıklı mı?

hocam t300 kullandım belli bir süre pxn çok zahmetli gelmişti aldıktan sonra 1 hafta sonra sıkılıp iade ettim sim racing dışında fps hikayle oyunları oynamıyorsan t300 ü tercih ederim ama bütçe olarak zorluyorsa g29 biraz daha mantıklı ama heves işiyse xbox kolunu almanı önerebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ekleme yapayım t300rs kullandım asetto ets beamng forza 5 sıkıntız çalışıyordu tavsiye ederim o konuda ama asetto ets2 forza 5 de FFB ayarını bulmak lazım o kısım biraz uğraştırıyor özellikle asetto corsa tarafında

Son düzenleme:
Pxn v10 pro aldım ama my winter car my summer car snowrunner forza 4 gibi oyunlar da direksiyon slgılanmıyo x360 ile denersem çok ölü bölgesi var ve ffb düzgün çalışmıyor ancak assetto ets beamng de ffb düzgün çalışıyo t300 rs gt ilretakas düşünüyorum sizce mantıklı mı?
Bahsettiğiniz oyunlar tüm direksiyon setleri ile sıkıntı çıkaran oyunlar. Ayrıca Forza 6 sorunsuz çalışıyor. Snowrunner da bir kaç ayar ile çalışıyormuş ama direksiyonla denemedim. Direksiyon için onlarca simulasyon varken bu üç oyun için direksiyon aldıysanız satın gamepad alın.

Bahsettiğiniz oyunlar tüm direksiyon setleri ile sıkıntı çıkaran oyunlar. Ayrıca Forza 6 sorunsuz çalışıyor. Snowrunner da bir kaç ayar ile çalışıyormuş ama direksiyonla denemedim. Direksiyon için onlarca simulasyon varken bu üç oyun için direksiyon aldıysanız satın gamepad alın.
Assetto wrc beamng ets2 de test ettim sorunsuz du sadece snowrunner mudrunner bus simulator forza 4 de vs desteklemiyor ayrıca ffb destekleyen oyun sayısı çok az

Assetto wrc beamng ets2 de test ettim sorunsuz du sadece snowrunner mudrunner bus simulator forza 4 de vs desteklemiyor ayrıca ffb destekleyen oyun sayısı çok az
Saydığınız oyunlar diğer direksiyon setleriyle de sorun çıkaran oyunlar. Onların çözümü oyun yapımcılarında. Forza Horizon 4 güncel bir oyun değil zaten. Onun yalnızca Windows Store sürümü çalışıyor. Snowrunner Moza'larda da çalışmıyor. Zaten direksiyonla oynanan oyunlar bunlar dışındaki oyunlar. Oynamak isteyene seçenek çok.

Saydığınız oyunlar diğer direksiyon setleriyle de sorun çıkaran oyunlar. Onların çözümü oyun yapımcılarında. Forza Horizon 4 güncel bir oyun değil zaten. Onun yalnızca Windows Store sürümü çalışıyor. Snowrunner Moza'larda da çalışmıyor. Zaten direksiyonla oynanan oyunlar bunlar dışındaki oyunlar. Oynamak isteyene seçenek çok.
Yani bilmiyorum internette bakınca çok rahat oynuyor gibi gözüküyorlar arada kaldım

Yani çok araştırdım kaç gündür uğraşıyorum olmuyor artık sattıracak dereceye getirdi
Görüldüğü üzere Direct Drive setlerde düzgün çalışmıyor bu oyunlar. Cammus'la da X360 emülatörü ile yapmaya çalışmış adam. Sadece bunları oynayacaksanız gamepadle oynayın zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,439
Üyeler
198,971
Son üye
kralengıneer

Geri