❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

Benimde hazırlanmaya geçmiş 1 tanesini mağaza teslim almıştım uçar giderim kapılarına
hayırlı olsun. İnsan oğlu aç gözlü ya ne olduğuna çok bakamadım 1 tane monitör lazımdı rengi güzel olsun dedim sadece. Şu 310 hz IPS HDR400 yazan full hd alabildim bende 1945lira olan.
Kartı çıkar bi yandan oyundaydım derken. Şimdi diyorumki keşke 2k ıps veya şu meşhur 49 inç olanı deneseydim F5 atıp. Toprak doyurucak en son bizim gözümüzü dur bakalım hayırlısı

hayırlı olsun. İnsan oğlu aç gözlü ya ne olduğuna çok bakamadım 1 tane monitör vardı rengi güzel olsun dedim sadece. Şu 310 hz IPS HDR400 yazan full hd alabildim bende 1945lira olan.
Kartı çıkar bi yandan oyundaydım derken. Şimdi diyorumki keşke 2k ıps veya şu meşhur 49 inç olanı deneseydim F5 atıp. Toprak doyurucak en son bizim gözümüzü dur bakalım hayırlısı
Eyvallah sanada hayırlı olsun, keyfi seçerek aldım valla oled olan gelirse daha iyi olurda pek ümidim yok.

hayırlı olsun. İnsan oğlu aç gözlü ya ne olduğuna çok bakamadım 1 tane monitör lazımdı rengi güzel olsun dedim sadece. Şu 310 hz IPS HDR400 yazan full hd alabildim bende 1945lira olan.
Ben ekran kartı işlemci aşmıştım oda hazırlanıyora geçti sonra iptal ettiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,924
Üyeler
199,053
Son üye
RyanGoslingTR

Geri