Marginale
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,467
Olm bunlar ne cennet cennet fmfkflflfBenimde hazırlanmaya geçmiş 1 tanesini mağaza teslim almıştım uçar giderim kapılarına
Olm bunlar ne cennet cennet fmfkflflfBenimde hazırlanmaya geçmiş 1 tanesini mağaza teslim almıştım uçar giderim kapılarına
Mağazada olanları gidip alabilir miyiz acaba beylidküzünde varmış bazılarıBenimde hazırlanmaya geçmiş 1 tanesini mağaza teslim almıştım uçar giderim kapılarına
ETS2 akmaz mı ama49 inç olan modeli alanlar televizyon niyetine kullanacaklar herhalde
QLED i kapmışsın hayırlı olsun 2K'da 175Hz de gayet yeterBenimde hazırlanmaya geçmiş 1 tanesini mağaza teslim almıştım uçar giderim kapılarına
Çalışan aldığınız rakamı fark edince ne diyecek acaba dfsdfsdfMağazada olanları gidip alabilir miyiz acaba beylidküzünde varmış bazıları
hayırlı olsun. İnsan oğlu aç gözlü ya ne olduğuna çok bakamadım 1 tane monitör lazımdı rengi güzel olsun dedim sadece. Şu 310 hz IPS HDR400 yazan full hd alabildim bende 1945lira olan.Benimde hazırlanmaya geçmiş 1 tanesini mağaza teslim almıştım uçar giderim kapılarına
Eyvallah sanada hayırlı olsun, keyfi seçerek aldım valla oled olan gelirse daha iyi olurda pek ümidim yok.hayırlı olsun. İnsan oğlu aç gözlü ya ne olduğuna çok bakamadım 1 tane monitör vardı rengi güzel olsun dedim sadece. Şu 310 hz IPS HDR400 yazan full hd alabildim bende 1945lira olan.
Kartı çıkar bi yandan oyundaydım derken. Şimdi diyorumki keşke 2k ıps veya şu meşhur 49 inç olanı deneseydim F5 atıp. Toprak doyurucak en son bizim gözümüzü dur bakalım hayırlısı
Ben ekran kartı işlemci aşmıştım oda hazırlanıyora geçti sonra iptal ettilerhayırlı olsun. İnsan oğlu aç gözlü ya ne olduğuna çok bakamadım 1 tane monitör lazımdı rengi güzel olsun dedim sadece. Şu 310 hz IPS HDR400 yazan full hd alabildim bende 1945lira olan.
Kartı çıkar bi yandan oyundaydım derken. Şimdi diyorumki keşke 2k ıps veya şu meşhur 49 inç olanı deneseydim F5 atıp. Toprak doyurucak en son bizim gözümüzü dur bakalım hayırlısı
6 kuruşa bi zahmetBen ekran kartı işlemci aşmıştım oda hazırlanıyora geçti sonra iptal ettiler
Vallah ekran kartımı verin lannnn6 kuruşa bi zahmet![]()