Açmazsan 100K'lık oled yollanıyor açma sakın.3 kişi oldu aranıp iptal edilenler bakam bizi nazaman arıcaklar, açmayacam amınım
yok cano benimkin en ucuzu 850tl lik aldıkAçmazsan 100K'lık oled yollanıyor açma sakın.
Ai fazla gelişmişAlıntıyı görüntüle
forumdaki 3 kişiye göre hayat
Ben ticaretle uğraşıyorum ve bundan 0,05 TL kazanamazlar, İncehesap geçen hafta sadece dağıttığı kuponlardan milyon TL zarar etti kimse kar için yapmıyor bunuReis bizde biliyoruz bu paralara monitor yollanmayacagini benim demek istedigim firmalarin bu paralari kullanabilecek olmasi kâr icin ve google listeleme için bile yapiyor olabilirler bu kadar ust uste hata sizce de normal mi ? Çalan vermez bu paraya bunları biz gelecek demiyoruz zaten
Hocam az önce aradılar tahmin ettiğim gibi iptal edildi dediler. Uzatmadım tamam diyip kapattım. Akşam olduğunda güzel bir metin hazırlayıp THH'ye yazacağım. Daha önce boeasy'nin yazdığı noktaları ve emsal kararları referans göstereceğim. İnceldiği yerden kopacak artık, daha önce THH kazanmışlığım var o yüzden güvenim tam. Firmalar indirimden faydalanıp da iptal gelince köşesine sinenler yüzünden cesaret alıyor artık.
TmmdirAlıntıyı görüntüle
Dilekçe vermeyin direkt hocam öncelikle firmaya ihtar çekmelisiniz. Ben sizi yönlendireceğim. Cebinizden de 5 kuruş masrafa gereki yok. THH kararı geldiğinde de bu konuya benim yerime KAPAK olarak eklersiniz. 2026 bitmeden monitörünüzü gerekirse icra marifetiyle sökerek almanıza yardım edeceğim. Tüketici mahkemesi ve icra hukuk mahkemesi kararlarını atmıyorum çünkü dediğim gibi art niyet mevcut.
Ben de şu an dolduruyordum. Teşekkürler iletişim halinde kalalım.Alıntıyı görüntüle
Dilekçe vermeyin direkt hocam öncelikle firmaya ihtar çekmelisiniz. Ben sizi yönlendireceğim. Cebinizden de 5 kuruş masrafa gereki yok. THH kararı geldiğinde de bu konuya benim yerime KAPAK olarak eklersiniz. 2026 bitmeden monitörünüzü gerekirse icra marifetiyle sökerek almanıza yardım edeceğim. Tüketici mahkemesi ve icra hukuk mahkemesi kararlarını atmıyorum çünkü dediğim gibi art niyet mevcut.
Alıntıyı görüntüle
karar günü elinizde soguk su bulundurmayı unutmayınAlıntıyı görüntüle