thh yolundalar ordanda eli boş donuceklerDün iptal edilecek gönderilmeyecek dediğimde boş yapanlar nerede? Bak geldi şu an![]()
thh vericekler bu goruntuyude eklesin memur biraz daha kahkaha atsınGençler beni dinleyin. Dün gece, satılan monitörlerin kargolanmaya başlandığına dair bilgilendirme maili gelmişti. Az önce kapı çaldı ve aldığım monitörlerin teslimatı yapıldı.
Bence dün gece aldığınız ve iptal edilmeyen monitörler size de gönderilecek. Bekleyin.
Sağolsunlar, iki monitör aldığım için yanına küçük de olsa bir hediye koymuşlar.
Alıntıyı görüntüle
Sinirden telefonu yere fırlattım benimki neredeGençler beni dinleyin. Dün gece, satılan monitörlerin kargolanmaya başlandığına dair bilgilendirme maili gelmişti. Az önce kapı çaldı ve aldığım monitörlerin teslimatı yapıldı.
Bence dün gece aldığınız ve iptal edilmeyen monitörler size de gönderilecek. Bekleyin.
Sağolsunlar, iki monitör aldığım için yanına küçük de olsa bir hediye koymuşlar.
Alıntıyı görüntüle
Sinirden telefonu yere fırlattım benimki nerede![]()
Bu resim internette her türlü bulunabilir konuyu hortlatmak adına yalan olduğuna inanıyorumGençler beni dinleyin. Dün gece, satılan monitörlerin kargolanmaya başlandığına dair bilgilendirme maili gelmişti. Az önce kapı çaldı ve aldığım monitörlerin teslimatı yapıldı.
Alıntıyı görüntüle
Dalga geçmiş ztnBu resim internette her türlü bulunabilir konuyu hortlatmak adına yalan olduğuna inanıyorum