Büyük ekranda uzaklardaki nesneleri daha büyük göreceksin kıpraşmalar gözüne daha çok çarpacakTam tersi çözünürlük küçük monitörde belli olur
Ozaman pc alın yoksa varsa bekleyin ps5 pro 360p den 4kya çevirecekler hala en fazla 40 45 fps verir ve ps5 pro ile ps5 in işlemcisi 2019 yılı yapımı işlemci sadece ps5 pronun grafik kartı daha iyi oda 2kat değil yani 30 dan 60 olmayacak tabii ki ai frames diye bişey var onla dolduracaklar ps5 proda ai frames+360pden 4k ya al sana gta 6 60fps5 kuruş para için kendilerini rezil kepaze ediyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ps5te bile 1080p 60hz görürsen yat kalk dua et
Zaten oyle kral paran varsa gidip niye alirsinki zaten cakarsın 50k ya pro.Ya yoklukta gider zaten, PlayStation 3 GTA 5 örneğin o yüzden verdim. Hiç oynanmıyor değil ama gerçekten keyifli değil. Televizyonumda PlayStation üç takılı arada nostalji olsun diye açıyorum yok abi gözlerim kanıyor
Sürekli Avrupa’ya gidip geliyorum orada 30.000’e falan denk geliyor 50.000 ölsem vermem proya, isteyen olursa söylesin getireyim kargoyu kendisi öder amaZaten oyle kral paran varsa gidip niye alirsinki zaten cakarsın 50k ya pro.
Canavar gibi bilgisayarım var zaten beklerim acelem yok o kadar da GTA meraklısı değilimOzaman pc alın yoksa varsa bekleyin ps5 pro 360p den 4kya çevirecekler hala en fazla 40 45 fps verir ve ps5 pro ile ps5 in işlemcisi 2019 yılı yapımı işlemci sadece ps5 pronun grafik kartı daha iyi oda 2kat değil yani 30 dan 60 olmayacak tabii ki ai frames diye bişey var onla dolduracaklar ps5 proda ai frames+360pden 4k ya al sana gta 6 60fps
Arkadasın babası ozbekistandan getirdi 1 limited 1 normal kol pro 36k ya geldi. Ben kendim almanyadan akrabama getirticem şahsi olarak takıntılıyım akıcı oynamaya düz ps5 hic mantıklı gelmiyorSürekli Avrupa’ya gidip geliyorum orada 30.000’e falan denk geliyor 50.000 ölsem vermem proya, isteyen olursa söylesin getireyim kargoyu kendisi öder ama
Benimde bilgisayarım var ama yani gta 6 için en az 6 ay felan beklemek sıkıcı oluyor yani artık internet cafeye giderimSürekli Avrupa’ya gidip geliyorum orada 30.000’e falan denk geliyor 50.000 ölsem vermem proya, isteyen olursa söylesin getireyim kargoyu kendisi öder ama
Canavar gibi bilgisayarım var zaten beklerim acelem yok o kadar da GTA meraklısı değilim
Pro muhtemelen 1080pden 4kya upscale edilerek 30fps vericek o yüzden bilmiyorum çok akıcılık bekleme. Belki düz ps5 modu koyup onda 60fps çalıştırırlarArkadasın babası ozbekistandan getirdi 1 limited 1 normal kol pro 36k ya geldi. Ben kendim almanyadan akrabama getirticem şahsi olarak takıntılıyım akıcı oynamaya düz ps5 hic mantıklı gelmiyor
Doğru sadece gerçek grafikleri göremezsiniz diye dedim ps5 ve ps5 pro da hala güzel olur ama pc başka olacak@Xeal katılıyorum ama proda 1080pden düz ps5te 720 veya 540pden upscale ederler. 360 harbi oynanmaz
Ben bugüne kadar ps5 için 1080p 60 2k 30 fps diye düşünüyordum(tabii ki upscale ile) ama son cıkan dedikodulara göre full 30 fps kilitli olacakmış. Proda ise 2k 60 4k 30 bekliyorum(upscale ile). Zaten monitörden oynayacagım monitörüm 2k 4k ile işim yok@Xeal katılıyorum ama proda 1080pden düz ps5te 720 veya 540pden upscale ederler. 360 harbi oynanmaz
Pro muhtemelen 1080pden 4kya upscale edilerek 30fps vericek o yüzden bilmiyorum çok akıcılık bekleme. Belki düz ps5 modu koyup onda 60fps çalıştırırlar
Bizde onu bekliyoruz zaten kral gelsin pcye onun serefine bi 5080 patlatcamDoğru sadece gerçek grafikleri göremezsiniz diye dedim ps5 ve ps5 pro da hala güzel olur ama pc başka olacak
Hacı imkansız gibi bişey ya ps5in native 1080p 60fps vermesi. Yani baya kısmaları lazım detaylarıBen bugüne kadar ps5 için 1080p 60 2k 30 fps diye düşünüyordum(tabii ki upscale ile) ama son cıkan dedikodulara göre full 30 fps kilitli olacakmış. Proda ise 2k 60 4k 30 bekliyorum. Zaten monitörden oynayacagım monitörüm 2k 4k ile işim yok
Native değil zaten upscale yazdım yaHacı imkansız gibi bişey ya ps5in native 1080p 60fps vermesi. Yani baya kısmaları lazım detayları
Gta 5 in grafik modlarıyla bu kadar güzel göründüğünü düşününce gerçekten gta 6nın nasıl görüneceğini pc de hayal bile edemiyorumBen bugüne kadar ps5 için 1080p 60 2k 30 fps diye düşünüyordum(tabii ki upscale ile) ama son cıkan dedikodulara göre full 30 fps kilitli olacakmış. Proda ise 2k 60 4k 30 bekliyorum. Zaten monitörden oynayacagım monitörüm 2k 4k ile işim yok
Bizde onu bekliyoruz zaten kral gelsin pcye onun serefine bi 5080 patlatcam