Yani değeceğini bilsem verebilirim ama bu durumu anlamam lazım önce.9000 tl vercek misin ciden
Şahsi düşüncem şudur, Drunkdeer75 ultra çok güzel bir klavye, üzmez. Ama 9k'lık bir klavye değil. 9k veriyorsam gider slice 75 alırım. Yada Nuphy tercih ederim. Yada wooting bilemiyorum. Ama Drunkdeer değil.Arkadaşlar merhaba.
Klavyenin özellikle performansı, kalitesi ile ilgili bilgisi olan var mı? İpi QBZ75'e göre nasıldır acaba?
Hocam tip ve premium hissiyat açısndan a75 ultra, söylediğiniz klavyelerden çok daha iyi duruyor açıkçası.Şahsi düşüncem şudur, Drunkdeer75 ultra çok güzel bir klavye, üzmez. Ama 9k'lık bir klavye değil. 9k veriyorsam gider slice 75 alırım. Yada Nuphy tercih ederim. Yada wooting bilemiyorum. Ama Drunkdeer değil.
Qbz75 ise fiyatına göre 8-9k lık alüminyum klavyelerin premium hissiyatını rahatça taşır. Yazılımda ise neredeyse bir aydır kullanıyorum, hiçbir stabilite sorunu yaşamadım. Switchleri giriş-orta segmenttir ama kalitelidir. İleride switchlerini upgrade edebilirsin zaten.
Tasarım olarak kıyaslamıyorum bu klavyeyi Slice, Nuphy ve Wootingle. Zaten wootingin tasarımları çok sıradan ve plastik ülkede satılanlar. Yazılım açısından kıyaslıyorum. Hissiyat konusunda kıyaslama pek yapamayız kullanmadığımız sürece, sadece söylenenleri ve duyduğumuz sese göre bir kanıda bulunabiliyoruz.Hocam tip ve premium hissiyat açısndan a75 ultra, söylediğiniz klavyelerden çok daha iyi duruyor açıkçası.
Ne ara aldın iade ettinHocam açıkçası qbz75'i iade ettim üründeki hatadan dolayı. Ya tekrar QBz75 alacağım ya da biraz daha verip a75 ultra. Kararsız kaldım![]()
Hatırladım şimdi. Yapıştır geç drunkdeer o zaman. Farkları anlatırsın bize de. Ben 1 ay inceledim o klavyeyi tasarım olarak çok beğendim. Ama fiyat artınca beklentimde doğru orantılı artıyor. O beklediklerimi bulamayınca vazgeçmiştim.Sizinle daha önce konuşmuştuk hocam.Ürünün solunda çizik gibi bişey vardı.
https://eyejokerdb.com/koHatırladım şimdi. Yapıştır geç drunkdeer o zaman. Farkları anlatırsın bize de. Ben 1 ay inceledim o klavyeyi tasarım olarak çok beğendim. Ama fiyat artınca beklentimde doğru orantılı artıyor. O beklediklerimi bulamayınca vazgeçmiştim.
İşte 9k'lara çıkınca normalde umursamadığım o 0.01 ayarlanabilir değeri 0.001 olarak görmek istiyorum.https://eyejokerdb.com/ko
Sitesinden a75 e baktım da performans olarak çok iddialı değil gibi. Biraz qbzye kaydım sanki![]()