NedoxBey 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1,897 Reaksiyon skoru 741 Çarşamba, 21:29 #1 Merhabalar, Almanyadan m2 ssd almak mantikli mi? Fiyatlar pek ucuz gozukmedi. Tam model de bilmiom. Site: idealo.de Bulursaniz iyi bir sey mutlu olurum. 1 TB en ucuz m2 ssd laptopa uyabilecek bir versiyon.
Merhabalar, Almanyadan m2 ssd almak mantikli mi? Fiyatlar pek ucuz gozukmedi. Tam model de bilmiom. Site: idealo.de Bulursaniz iyi bir sey mutlu olurum. 1 TB en ucuz m2 ssd laptopa uyabilecek bir versiyon.
R Revion 80+ Katılım 29 Haziran 2026 Mesajlar 32 Reaksiyon skoru 6 Çarşamba, 21:31 #2 SSD fiyatlarının yükselmesi bence kurdan değil çip krizinden kaynaklı heryerde yüksek gibi.
D dombikpanda 80+ Bronze Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 644 Reaksiyon skoru 253 Çarşamba, 21:33 #3 Revion yazmış: SSD fiyatlarının yükselmesi bence kurdan değil çip krizinden kaynaklı heryerde yüksek gibi. Devamı için tıklayın... Zaten öyle YD çok ta bir farkı yok ülkemizdeki fiyatalardan ben de düşünmüştüm araştırdım soruşturdum aşağı yukarı aynı.
Revion yazmış: SSD fiyatlarının yükselmesi bence kurdan değil çip krizinden kaynaklı heryerde yüksek gibi. Devamı için tıklayın... Zaten öyle YD çok ta bir farkı yok ülkemizdeki fiyatalardan ben de düşünmüştüm araştırdım soruşturdum aşağı yukarı aynı.