Scroll Bozulmayan Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
4
Merhabalar halihazırda razer deathadder essential mouse kullanmaktayım bundan önceki ve bu mouse dahil olmak üzere scrollum bozuldu aşağı yukarı sapmalar oluyor absürt derecede kafasına göre inip çıkıyor üfleyince bi süre düzeliyor sonra yine bozuluyor uğraşmak istemiyorum artık bana beyaz fiyatı uygun ve scrollu bozulmayan mouse lazım şu zamana kadar kullandığım tüm gaming mouseların scrollu bozuldu önerilerinizi beklerim

beyaz
kablosuz (wrilles)
rgb önemli değil olmasada olur
fiyatı uygun

Merhabalar halihazırda razer deathadder essential mouse kullanmaktayım bundan önceki ve bu mouse dahil olmak üzere scrollum bozuldu aşağı yukarı sapmalar oluyor absürt derecede kafasına göre inip çıkıyor üfleyince bi süre düzeliyor sonra yine bozuluyor uğraşmak istemiyorum artık bana beyaz fiyatı uygun ve scrollu bozulmayan mouse lazım şu zamana kadar kullandığım tüm gaming mouseların scrollu bozuldu önerilerinizi beklerim

beyaz
kablosuz (wrilles)
fiyatı uygun
bende de eskiden deathadder essential vardı 6 ayda scroll sapmaya başladı 2 3 günde bir kolonya ile scrollu siliyordum 2 sene zar zor idare etmiştim :C elinde izopropil varsa aşırı derecede etkili sapıtma ve ters yçnü düzeltiyo

bende de eskiden deathadder essential vardı 6 ayda scroll sapmaya başladı 2 3 günde bir kolonya ile scrollu siliyordum 2 sene zar zor idare etmiştim :C elinde izopropil varsa aşırı derecede etkili sapıtma ve ters yçnü düzeltiyo
wd40 ta işe yariyomus sanirim herkes oyle çözmüş bugün aldım deneyeceğim aslında mousetan memnunum ama oldu da düzeldi bir süre sonra tekrar yaparsa diye direkt değiştirmek istiyorum şu an uygun fiyatlı bahsettiğim özelliklerde mouse varsa uğraşmadan direkt alacağım

wd40 ta işe yariyomus sanirim herkes oyle çözmüş bugün aldım deneyeceğim aslında mousetan memnunum ama oldu da düzeldi bir süre sonra tekrar yaparsa diye direkt değiştirmek istiyorum şu an uygun fiyatlı bahsettiğim özelliklerde mouse varsa uğraşmadan direkt alacağım
uygun bildiğim yok ama ben asus rog chakram x de bile yaşamıştım :C
şuan 1 senedir ajazz aj179 pro kullanıyorum umarım başıma gelmez

Atk A9 plus felan olabilir bütçenize uygunsa bir iki yıldır forumda kullananlar var bir şikayetlerini söylediklerini gormedm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O mouseta sorun yasayanlar var umarım başınıza gelmez hocam

wd-40 sıktım düzeldi çalışıyor şuan aklınızda bulunsun bu sorunu yaşarsanız kullanabilirsiniz mouse u açmadan sıktım ince uç ile arasına sokup sıktım yeterli oldu yinede ben mouse alabilirim ilerde eski haline gelebilir sürekli uğraştıran bir problem

wd-40 sıktım düzeldi çalışıyor şuan aklınızda bulunsun bu sorunu yaşarsanız kullanabilirsiniz mouse u açmadan sıktım ince uç ile arasına sokup sıktım yeterli oldu yinede ben mouse alabilirim ilerde eski haline gelebilir sürekli uğraştıran bir problem

Bunun sebebi scrollun iki dingil arasına giren tozlarından ötürü. Wd40 sıkmak yerine tozunu alabilmek gibi bi çözümümüz olsa keşke ama komple içini açmaktan başka çare yok

Yalnız wd40 yapısı gereği daha fazla toz çekmeye meyilli olur bilginiz olsun. Bundan sonra wd40 ı daha sık sıkma ihtiyacı hissedebilirsiniz

Scrollu bozulmayan mouse ben göremedim şahsen. Steelseries 2 tane model kullandım ikisinde de scroll sapıtıyordu. Scrollu en fazla kullandığımız yer ise PUBG. Öldürdüğümüz kişinin lootunu yaparken genellikle. 2 kutu üst üste binmişse bide daha sıkıntı

beyaz
kablosuz (wrilles)
fiyatı uygun
Bende rival 3 wireless var 1 yılı doldurdu genellikle memnunum tek 2 sıkıntısı var
1. pil ömrü biraz kısa(bana göre)
2.Arada mouse bağlı olmasına rağmen imleç gözükmüyor donglelı çıkarıp takımca düzeliyor(benim bilgisayardanda kaynaklı olabilir) Not:kesinlikle şarjlı pil öneririm

beyaz
kablosuz (wrilles)
fiyatı uygun
bütçe max ne kadar

Kendim tamir edebilirim diyorsan G305 öneririm. Scroll aslında bozulmuyor. Mil zamanla hızlı çevirmekten eridiği için scroll tekerleğinin mili sensörün içinde boşa dönüyor. Ben scroll miline teflon sarıp geri taktım 4 senedir sapasağlam çalışıyor.

TTC Gold tekerleği olan bir fare almanı öneririm. Genelde ₺2500-3000 civarındaki farelerde oluyor. Mesela şu üründe var.

2026-07-02_16-50.webp

Razer genel olarak fare alınmaz. Bu scroll sorunu, markanın namından önde gidiyor. Neyse TTC gold tekerleği olan bir fare arayın.

Bende de razer deathadder essential vardı 2.5 ayda scroll bozuldu sapıttı. Bir gün gözü kararttım dayadım wd40 ı düzeldi. Daha sonrası kablosuz mouse isteği ile logitech g pro x superlight 2 aldım indirimde 1 senedir memnunum şükür.

TTC Gold tekerleği olan bir fare almanı öneririm. Genelde ₺2500-3000 civarındaki farelerde oluyor. Mesela şu üründe var.

Razer genel olarak fare alınmaz. Bu scroll sorunu, markanın namından önde gidiyor. Neyse TTC gold tekerleği olan bir fare arayın.
Darmoshark m3 4k vardı bende TTC gold vardı ondada bouldu. Belki bana denk gelmiştir bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,197
Üyeler
198,508
Son üye
cevher06
Geri