Yardım Hangi Kasa Modeli Seçmek Daha Mantıklı Olur

nadir145

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4000
ama şuan 3 kasa arasında kaldım kasa için aradığım özellikler genelde akvaryum olması ve ATX ARGB olmasıydı ve fan şekli şuna benzediği için alıyorum çok büyük ve çok küçük bir kasa aramıyorum

Game In Game Hexa Siyah 7x12cm Argb Fanlı

gameline grand premium 7x argb fan

Game Master F-7 Edge

Sizce hangisi daha iyi olur yada farklı kasaya mı bakmalıyım bütçem en fazla 4000 olabilir daha önceden 2 kere kasa ile alakalı konu açtım ama yinede ya yanıt veren olmadı yada tam bişi anlamadım yada 1 tane yanıt oldu

Ekler

• 1000042380.webp
    1000042380.webp
    17.3 KB · Hit: 5
ama şuan 3 kasa arasında kaldım kasa için aradığım özellikler genelde akvaryum olması ve ATX ARGB olmasıydı ve fan şekli şuna benzediği için alıyorum çok büyük ve çok küçük bir kasa aramıyorum

Game Master F-7 Edge

Sizce hangisi daha iyi olur yada farklı kasaya mı bakmalıyım bütçem en fazla 4000 olabilir daha önceden 2 kere kasa ile alakalı konu açtım ama yinede ya yanıt veren olmadı yada tam bişi anlamadım yada 1 tane yanıt oldu
Gameline olanı önceki sene kullandım malzeme kalitesi berbat direk eleyin

Game Master F-7 Edge

Bunlardan birini almak şart ise bence gameline al. Bütçem max 4k demişsin ama 300-500 daha çıkarsa lian li v100r al bence.

Geri