ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,584
aynını incehesap ram muhabbetinde de yaptılar bunlar böyle çok takmaGece yarısı sipariş oluşturmuşsun, gece 4,5'te otomatik iptal gelsin diyorsun. Yani çok ilginç kafalar. Şöyle bilgili gibi konuşuyorsun ya, sensinBende hata kusura bakma hatalı fiyatlı bir fritöz için bu kadar uğraşan birisine laf anlatıyorum, kendimden özür diliyorum. Anlayana 1 cümle yeter, anlamayana bir kütüphane bile boşa gider. Kimse THH'ye hiçbir zaman gitmeyin demiyor, gitmeninde adabı var deniyor. Sen her fiyat hatalı ürünü kaçırınca elin ayağın titriyor THH'ye veriyorsun anladığım kadarıyla. Bu ülke ne suçluları dışarı saldı ve salıyor oda hukuk buda hukuk. Hukuktaki açıkların izin vermesi bunun doğru olduğunu göstermiyor. Bu mantıkla ben birilerine zarar vereyim, milletin malınıda çalayım sağlam avukatlarım var aradan yol alayım bu beni suçsuz yapar. Önemi olan insanın kendi vicdani iç hukukudur. Hukuk dediğin şey insanlar tarafından oluşturulmuş bir düzen Tanrı oluşturmadı bunu kusursuz olamaz. Buda "anlayana" çok şey ifade ederde senin hiç anlayacağını zannetmiyorum. Bu benim son yazımdı, zaten söyleyeceğim herşeyi söyledim tekrara ve vakit israfına gerek yok. Söylediğin şeylerdede hatalar varda hiç düzeltip kendimi yoramayacağım ben daha konuya bakmıyorum bilgin olsun.