Öneri Sıfır 3080 Almak Ne Kadar Mantıklı

düzgün cevabın için sağol kardeşim şu ikisinin konuşmayı öğrenmesi gerekli internet üzeri fazla alışveriş yapmıyorum şimdiye kadar aldıklarımda sağlam çıktığı için dolandırıcı vs şeyler yoktur diye biliyorum
az daha 25 bini çöpe atıyodun bize dua edeceğin halde yazdığın mesaja bak.. yazık

kanka 3080 2. elde edeceği fiyat 7-8bin üstünü ben vermem üstünü isteyen ... evlatları var evet ama onlar bayıra karşı pozisyon alacak adam arıyorlar kendine, paran varsa güncel kart al yoksa 2. elde makul fiyattan satan insan evladı ara ondan al 2.el 3080 işini görür ama o fiyattan alırsan mantıklı 17-18 ikinci el 3080e verilmez.
kral gozunu seveyim 3060lar 9-10 arasına gidiyo nerden bulcaz 8e 3080i

10'a gittiği yerde, sen onu almaz gider B580 alırsan; hem daha iyi FPS alırsın hem de sıfır ürün alırsın. O da paşa paşa gider hak ettiği fiyatı olan 5 liraya çeker onu.

Yapacak bir şey yok. 2. eldeki mahlukatları bu şekilde eğitmemiz gerek

kanka 3080 2. elde edeceği fiyat 7-8bin üstünü ben vermem üstünü isteyen ... evlatları var evet ama onlar bayıra karşı pozisyon alacak adam arıyorlar kendine, paran varsa güncel kart al yoksa 2. elde makul fiyattan satan insan evladı ara ondan al 2.el 3080 işini görür ama o fiyattan alırsan mantıklı 17-18 ikinci el 3080e verilmez.
7 8 e 3060 var imkansız gibi 3080 bulmak o paraya varmı gördüğün bir ilan hiç

ben hakkını söylüyorum kazık fiyatını değil bende 2. elde parça alıp sattım o fiyata alınmaz, eski sistemimi sattım daha geçen kay komple parça parça gözünü seviyim adamlar kaldırmış bekliyor da alıcı da az uyanık olsun direk üstüne atlamasın.

Sıfır 3080 bulamazsın. Hepsiburada Trendyol da olsa satıcının yorumlarına ve mağazanın ne kadar süredir orada aktif olduğuna bak.

İkinci el önerim ise 15k dan fazla 3080e para verme. 3080 performans olarak fiyatının kralı ama bazı eksileri var. minimum 4-5 yıllık kart oldular artık ve diğer kartlar gibi normal değerlerde çalışmadı bu seri. 300-340w tüketiyorlar ve yaşlarından oturu vram hataları verebiliyorlar cunku vramleri 90 derecelerde calisan kart sürekli.

20k ya sıfır 5060 olsa bile sifir oldugu icin daha iyi derim. İkinci el 40 serisi bak ya da amd yönel

Sıfır 3080 kalmamıştır. İkinci elde ise 15-17 arası gb modeline göre hala alınabilir bir kart. Hala 3080 kullanıyorum fiyatına oranla geçeceğim daha iyi bir kart bulamadım.
bende rtx 4060 dan geçiş yaptım 3080 e aşırı memnunum ısınıyor max 78 80 derece görüyor x trio

ben hakkını söylüyorum kazık fiyatını değil bende 2. elde parça alıp sattım o fiyata alınmaz, eski sistemimi sattım daha geçen kay komple parça parça gözünü seviyim adamlar kaldırmış bekliyor da alıcı da az uyanık olsun direk üstüne atlamasın.
Gecen sene 13 e sattım 3080 uyan kral vardık

sıfırıyla aynı fiyata hatta daha yuksege 7500f satan yuzlerce kisi var 2.el piyasası cok acayip 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,257
Üyeler
198,725
Son üye
Dnzhb

Geri