Öneri Sıfır 3080 Almak Ne Kadar Mantıklı

anınd ayeniden oynatma filtreler nvidia reflex vs oynadıgım oyunların cogu nvidia anlaşmalı amd özellikleri bulunmuyor fsr gibi olmadıgı için performans olarak geride kalıcak o oyunlarda
anında yeniden oynatma zaten var amdde. reflex dediğin teknoloji pazarlamadan ibaret aynısı amd de var :D ne güzel influence ediyor sizi nvidia
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oynadıgım oyunların cogu nvidia anlaşmalı
yarma

anınd ayeniden oynatma filtreler nvidia reflex vs oynadıgım oyunların cogu nvidia anlaşmalı amd özellikleri bulunmuyor fsr gibi olmadıgı için performans olarak geride kalıcak o oyunlarda
Hepsi AMD'de de var. Intel'de de var hatta. Dwayne bey, bu konularda 10 sene geride kalmışsınız. Ama bakın, bizler aktif takip ediyoruz.

Ama nedense kendimizi zorla size doğruyu seçtiriyor buluyoruz.

Ben yazacağımı yazdım. Bu saatten sonrası artık şiddete girer.

Deli miyim neyim ya. Gece 3'ünde birisine doğru yolu göstermek için çabalıyorum. Tövbe tövbe ya.

Alsın yahu, bırakın. Bırakın 3080 alsın. Pazardaki tüm AMD 2. el kartları da ben alıcam, sana hiç bırakmıycam dwayne bey. Oh olsun

gerdi beni. elemanı hem dolandırılmaktan kurtarıyorum hem artist konuşuyor tilt etti. bi yandan feci güldüm ama sevdim baya. doğan alıp bu arkadaşla piyasa yapmak istiyorum
yaparız alda gel yarım saatir cevap yazmıyorum neye tilt oldun geçmesi lazımdı etkisi büyük herhalde aldım amd yolda geliyor :D

yaparız alda gel yarım saatir cevap yazmıyorum neye tilt oldun geçmesi lazımdı etkisi büyük herhalde aldım amd yolda geliyor :D
Hocam, her şey bir yana, reflex vs. önemsiyorsanız; rekabetçi oyunlar mı oynuyorsunuz? Valorant, CS gibi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,369
Üyeler
198,748
Son üye
aliemree0

Geri