Öneri Sıfır 3080 Almak Ne Kadar Mantıklı

karşıdan gelen ben değilim sondaki benim, çift dorse olduğunu unutmuşum hesaplayamadım sola dönmem lazımdı
çift dorse oldugunu anladım merak etme tag ve ad ben burdayım diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hic ets oynamadımda merak ediyorum senin bu yaptıgın sonuc olarak adı ustunde kaza degil mi? bilerek yapmadıysan uyarı falan alman gerekmez mi
ets değil bu tmp yani bi mod etsden ban yemedi tmpden yedi orada kurallar kuzey kore şuan daha hafif bile hatta ama büyük bir hata trafikte bunu yapsan ne gibi bir ceza yersin aynısı orada da geçerli

hic ets oynamadımda merak ediyorum senin bu yaptıgın sonuc olarak adı ustunde kaza degil mi? bilerek yapmadıysan uyarı falan alman gerekmez mi
benim ban geçmişi kabarık ondan 3 ay yedim. perma kalkmış kalkmasa sonraki banım permaydı. bu etsnin modu aslında orijinal oyun değil modla giriyor insanlar ama aşırı ciddiye alan bir kitlesi var. 100'ü geçmiyolar ışıklarda duruyolar falan öyle sapıklar

benim ban geçmişi kabarık ondan 3 ay yedim. perma kalkmış kalkmasa sonraki banım permaydı. bu etsnin modu aslında orijinal oyun değil modla giriyor insanlar ama aşırı ciddiye alan bir kitlesi var. 100'ü geçmiyolar ışıklarda duruyolar falan öyle sapıklar
deli işi hocam bu Allah sabır versin.

deli işi hocam bu Allah sabır versin.
sağol hocam. direksiyon kokpiti falan kurduk şunun için tv aldık kokpit aldık. gittiler 3 ay ban attılar keyif meyif kalmadı. yan hesap vardı onla girdim ona da 3 ay yapıştırdı anlayıp. o gece ağladım 3.5 saat

ETS'de daha seri sollamak için mi Nvidia reflex lazımdı yani
aman hocam duruldu buralar kıvılcım atmaya gerek yok..

https://medal.tv/games/imported-clips/clips/n1TRDgK7j4rSyfwFt?invite=cr-MSw5ZHIsMjA4OTEyMTIx bende öyle sürüyorum bak kurallara uymak gerek

ETS'de daha seri sollamak için mi Nvidia reflex lazımdı yani
ahahaah bu iyiydi

şunu son ses açıyorum calais duisburg virajlarında arabayı sol senteye alarak giriyorum

ben ban yedikten sonra yolu da kapattılar

neyse kingler ben yatıyorum. @Dwayne hacı zaten pcyi oyun odaklı kullanıyosun gibi duruyo bence 7800xt falan gider senin pcye. @flyingatm ne önerdiyse ben de öneririm. nvidiadan bi farkını hissetmezsin oynadığın oyunlarda

şunu son ses açıyorum calais duisburg virajlarında arabayı sol senteye alarak giriyorum

ben ban yedikten sonra yolu da kapattılar

neyse kingler ben yatıyorum. @Dwayne hacı zaten pcyi oyun odaklı kullanıyosun gibi duruyo bence 7800xt falan gider senin pcye. @flyingatm ne önerdiyse ben de öneririm. nvidiadan bi farkını hissetmezsin oynadığın oyunlarda
yanında trafoda satın alırsam sorun yok yarın bakayım ilanlara eyw iyi geceler herkese

Oha, hem de X-trio

Suprim x 3080 vardı bende. Macununu yenilediğim halde bütün tozlarını alıp fanlarını bile sıfır değiştirdiğim halde undervoltla birlikte 65 den aşağı kolay düşmeyen bi karttı. Dedikleri doğrudur. Ki ben 70 derece görmüyordum ama sebebi soğutma performansı değildi

Fpsi limitleyip gpu kullanımını düşürdüğüm için ortalama 65 di. Sınırsız fps çizmeye yollayıp %99 yükte kullansam her türlü 70 i gören bi karttı.

Ki zaten 3d mark port royal 35-40 dakikalık stress testinde undervolt + %85 fan hızına rağmen 70 de tutabilmiştim. Undervoltsuz + agresif olmayan fan hızıyla 75 üstü her türlü görecekti

75-80 arası gezinmesi çok normal olan bi kart 3080.

15 bin üstü 1 kuruş bile verilmez. Ben 16.500 e satmıştım ki oda kart komple revizyonluydu;

Termal padlerinin tamamı
Fanları
Macunu komple yeniydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,264
Üyeler
198,727
Son üye
Bourne99