15-25 Bin TL Arası Telefon Önerisi

Escaloff

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar elimde iPhone 12 mevcut, neredeyse iş harici telefon kullanmıyorum. Şarjı uzun gidecek, uzun süre değiştirmeyeceğim telefon önerebilir misiniz? Youtube ve Whatsapp'a girilecek sadece.

Merhabalar elimde iPhone 12 mevcut, neredeyse iş harici telefon kullanmıyorum. Şarjı uzun gidecek, uzun süre değiştirmeyeceğim telefon önerebilir misiniz? Youtube ve Whatsapp'a girilecek sadece.

Poco X8 Pro 5G 12/512 26.999tl

yok cikamiyorsaniz

Poco M8 Pro 5G 12/512 24.999tl.

Poco M8 Pro mu daha iyi A56 mı? Teknik olarak kısaca bilgi verebilir misiniz? Son kullanıcıya.

Poco M8 Pro mu daha iyi A56 mı? Teknik olarak kısaca bilgi verebilir misiniz? Son kullanıcıya.
sadece youtube + whatsappa gireceginizi belirtmissiniz. a56 kamera tarafinda biraz daha agir basar fakat 12gb ram 512gb depolama, 6.500mah batarya ve snapdragon 7s gen 4le beraber m8 pro 5g daha uzun omurlu olabilir.

burada tek akla takilan konu m8 pro nun ufs 2.2 depolama kullanmasi. bir telefonumda 3.1 depolama birinde 2.2 depolama kullandim. ve ben farki hissettim sağa sola dosya fotoğraf kopyalarken yavaslik fark ediliyordu. bir tek m8 proda boyle bir kusur var. depolama yuksek fakat okuma yazma hizi yavas. o yuzden x8 proya zorlamak mantikli olabilir genel anlamda akici bir cihaz kullanabilmek icin.

Geri