F/P Mönitör Önerisi .

Fps Oyunları oynayacaksan 27 inç uygun deil haberin olsun dostum

Ayrıca Msi monitörlerden uzak dur Tüm mag serilerinde Kronik Panel erime arızaları var 8 10 ay kullanırsın panel erir değişim yaparlar ama sürekli tekrarlar Diğer modellere yönel Msi dan kesinlikle uzak dur
27" 2 tane msi var bende nerdeyse 1 yıl oldu şuanda bir problem yok evde 4 tane msi monitör kullanılıyor hiç birinde en uak sorun yaşamadım çok şükür. Bence alınabilir

rog olan benim bütçemi aşıyor onun dışında tuf ile benq arasında bir seçim yapmam gerekirse hangisi daha iyi olur
Hocam Benq kalitelidir ya Hiç problem çıkarmaz Asusta çıkarmaz da Benq e spor markasıdır yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

27" 2 tane msi var bende nerdeyse 1 yıl oldu şuanda bir problem yok evde 4 tane msi monitör kullanılıyor hiç birinde en uak sorun yaşamadım çok şükür. Bence alınabilir
Hocam Sana diyorum ya Adama 7-9 aya çıkar diye şansılısın yada Belki sana denk gelmedi Direk yaz Msi monitör problemleri Panel arızası diye anlarsın sana denk gelmediysede arkadaşa denk gelebilir bide bu panel arızası değişimlerinden sonra Baya bi tekrarlanıyo bu problemler

Technopat da birsürü konu var Youtube dada var Donanım arşivi forumdada vardır ama nasıl bulucaz emin deilim

Örnek olarak Msi kullanıcısının birinin sonu
1782982317350.webp

Son düzenleme:
Hocam Benq kalitelidir ya Hiç problem çıkarmaz Asusta çıkarmaz da Benq e spor markasıdır yani

Hocam Sana diyorum ya Adama 7-9 aya çıkar diye şansılısın yada Belki sana denk gelmedi Direk yaz Msi monitör problemleri Panel arızası diye anlarsın sana denk gelmediysede arkadaşa denk gelebilir bide bu panel arızası değişimlerinden sonra Baya bi tekrarlanıyo bu problemler

Technopat da birsürü konu var Youtube dada var Donanım arşivi forumdada vardır ama nasıl bulucaz emin deilim
MSI'ın pazar payı çok büyük ve zaten çogu markayla aynı panelleri kullanıyolar diye bliyorum. mesela A markası 30 monitor sattı 2 tane sorunlu çıktı MSI 300 monitör sattı 20 sorunlu çıktı bu durumda kullanıcılar hangisi dahasorunlu der sence

Hocam Dediğim gibi 24 inç Fps oyunları ve 1080p oynamak için 27 inç 2k Ve Oyunlarda 2k takılmak Geniş halde video izlemek için

Sen bana hangisini yapacağını söyle ben ona göre önereyim ayrıca Tam olarak böyle sen 27 inç monitörle fps oyunlarını 2k oynarsın ama adamları vuramazsın çünkü küçük gözükürler 1080p alıyım 2k monitörle diyorsan

2k monitörler Tamamen 2k optimize olduğu için ve boyutları ona göre olduğu için 1080p aldığından dolayı Kareler tam şekilde oturmuyor O yüzden görüntü 1080p de çamur gibi oluyor

Sen dediklerimi bi düşün bu monitörle hangisini yapacaksın 24 inçlede 27 inç arasında abartı bir fark yok diyorum sana ana monitörüm 24 inç Eskiden kullandığım monitördüm 27 inçti
27inç 2k cs oynayan ben :D

MSI'ın pazar payı çok büyük ve zaten çogu markayla aynı panelleri kullanıyolar diye bliyorum. mesela A markası 30 monitor sattı 2 tane sorunlu çıktı MSI 300 monitör sattı 20 sorunlu çıktı bu durumda kullanıcılar hangisi dahasorunlu der sence
Oled konusunda doğru panellerin değişme ihtimali yok ama ıps konusunda farklı paneller kullanılıyor Onu nerden anlarsın Msi monitörlerde bu problem kronik iken Diğer ıps monitörlerde markalarda yaşanmıyor yada Yüksek Isı ve Işığa marus kalınca yanıyor

27inç 2k cs oynayan ben :D
Hocam galiba 2k da adamları şu şekil görüyon
1782983290457.webp

Oled konusunda doğru panellerin değişme ihtimali yok ama ıps konusunda farklı paneller kullanılıyor Onu nerden anlarsın Msi monitörlerde bu problem kronik iken Diğer ıps monitörlerde markalarda yaşanmıyor yada Yüksek Isı ve Işığa marus kalınca yanıyor

Hocam galiba 2k da adamları şu şekil görüyon
Alıntıyı görüntüle
Görmekle ilgili problemim yok oynayışımda bir değişim olmadığı için fark etmiyor :D

Görmekle ilgili problemim yok oynayışımda bir değişim olmadığı için fark etmiyor :D
Baba emin ol farkediyo belki şuanda öyle alışmışsındır ama Daha önce denedim özellikle cs gibi bi oyunda 4:3 oyna adamların kafaları devasa oluyor valorantda öyle deilde cs de öyle ya

Sen 4:3 oyniyim diye bi dene görüntü çamur gibi olur pikselleri tam oturmaz çok kötü durur

Baba emin ol farkediyo belki şuanda öyle alışmışsındır ama Daha önce denedim özellikle cs gibi bi oyunda 4:3 oyna adamların kafaları devasa oluyor valorantda öyle deilde cs de öyle ya

Sen 4:3 oyniyim diye bi dene görüntü çamur gibi olur pikselleri tam oturmaz çok kötü durur
Hocam ben csgo dan beri cs oynuyorum her türlü oynadım 24inç 4:3 1 senedir hd 27inç oynuyordum 3-4 aydır 2k 27inç oynuyorum

Hocam ben csgo dan beri cs oynuyorum her türlü oynadım 24inç 4:3 1 senedir hd 27inç oynuyordum 3-4 aydır 2k 27inç oynuyorum
Tamam hocam diyorum ya 2k monitörle bide 4:3 dene oluyormu diye 🤐

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,613
Üyeler
198,806
Son üye
mete731

Geri