federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,795
Alma ihtiyar stoklar bitti zaten.klavyenin yarısı yok, f tuşları sağdaki numpabler ne bilim bana ters
Alma ihtiyar stoklar bitti zaten.klavyenin yarısı yok, f tuşları sağdaki numpabler ne bilim bana ters
dün 1800 liraymış o da. akakçede öyle görünüyor.aula win60 he pro mu bu mu? amazonda 2 bin lira aula
Bu klavye çok daha üstün ama stoklar bitti, stoklara yetişseydin al derdim.Win68 he max aldım 3 gün önce 2 bine iade etsem mi? Tuş aydınlatması yok ya çok kötü win68
ihtiyarmı ? klavyede çoğu şeyi eksiltmişler bunu beğenmedim diyemi ihtiyar oldumAlma ihtiyar stoklar bitti zaten.
Güzel klavyede %75 olsa çok daha tatlı olurduWraith ve gaming gen tr de 3k civarına satılıyor. Değerlendirilebilir.
![]()
MCHOSE Ace 60 Pro Hall Effect Klavye | Rapid Trigger, 8K Hz | Rationalkeys
MCHOSE Ace 60 Pro, FPS oyuncuları için manyetik Hall Effect switch'li 60% oyuncu klavyesi. 0.01mm Rapid Trigger hassasiyeti, 8000Hz polling rate, PBT tuş takımı, hotswap. Rationalkeys'ten Türkiye'den hızlı gönderim.rationalkeys.com.tr
güvenilirsiteyi ilk defa duydum güvenilir mi?
Stok bitti sanırımalınır mı? sizce?
Katılıyorum. Şöyle düzgün tuşları olan manyetik türkçe klavye bulamıyorum bir türlü.Bu numpad falan hiçbişey olmayan klavyeler neden bu kadar seviliyor
Getirmiyorlar ülkeyeKatılıyorum. Şöyle düzgün tuşları olan manyetik türkçe klavye bulamıyorum bir türlü.