Taksitle Alınacak Toplama Bilgisayar Tavsiyesi

imasol

80+
Reaksiyon skoru
0
1080p, rekabatçi-hikayeli karışık oyunculuk için bir bilgisayar toplamak istiyorum. Maalesef taksitli bir şekilde, Yapı Kredi World kartlarının iyi durumda olduğu seçenekleri değerlendiricem. Bu işlerden çok anlamadığım için, sizlerden yardım istiyorum.

ek: bütçe aylık maximum 10 bin tl ödeyebilirim, toplam fiyatta 60-70 bin tl civarı olursa iyi olur.

hazır sistem al toplamayla uğraşma daha pahalıya geliyor. ve taksit de yapıyorlar sanırım.

Bunu kim dedi hazır al toplamadan ucuza geliyor diye
Haklısın genelde Max 5 bin TL oynuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam itopya'dan kendinizin toplamasını öneririm

Ekran kartını ve işlemci soğutucu monte edilmiyor onları Hepsiburada, trendyol vb yerlerden toplamak daha mantıklı olacaktır

hocam peşin fiyatına taksitle alcaksan ben yeni aldım, pc hocasının topladığı baya iyi.

veya;

1000017336.webp

Hocam bu şekilde yapılabilir istiyorsanız anakartı b serisiyle değişrirebilirsiniz

Ekran kartını ikinci el almanızı tavsiye ederim

İşlemci soğutucu olarak hava soğutucu öneririm uzun ömürlü olur bozulursa fanını değiştirirsiniz ucuza mal olur

Ayrıca power supply'da 5 yıl garanti var

en basitinden pc hocasının yeni çıkardığı sistemler falan öyle kampanyalı kasalar daha uygun fiyatlı. Arada dağlar oynamıyor ama 6 7 bin tl fark ediyor dışarıdan topladığınız zaman.
Kampanyalı kasaların psular pek iyi olmuyor diye biliyorum 6 bin lira daha mı ucuz oluyor diyorsunuz yani dediğiniz doğru ama daha güzel parçalarla toplayabiliri Z aynı fiyata artı olarak soğutucular premium olmuyor pek

ben de böyle bir kombo yaptım, ilk 3 ay aylık ödemesi 15 bin sonradan 6 bine düşüyor, 6.ayda bitiyor ödeme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,818
Üyeler
198,640
Son üye
mehmet1299

Geri