Alıntıyı görüntüle
işaretledigim yeri kopyalayıp google yapıştırınca acılıyor direkt ben oyle yapıyorum
düşmedi12.30dan beri düşmedi değil mi arkadaşlar başka yerle düştü mü
Olabilir pad 2 fiyatına gitti yine kaçırdık her zamanki gibiSürekli stok girmedikleri için pad 7 gibi değil de bir seferlik hata oldu sanırım. Muhtemelen pad 2 8gb yerine pad 8 8gb fiyatını düşürdüler. Alan arkadaşa hayırlı olsun.
grup bulamadım atabilir misiniz nickleriniTelegram. olması lazım grup ismi orada paylaşılmıştı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Telegramdaki indirim gruplarına girip telefonda telegram bildirimlerini açabilirsin.
Teknosa'nın kendi sitesinde de Pad 8'e tıklayıp satıcıların içerisinde Teknosa'yı seçince 8999TL görünüyordu fiyat ama o satıcıya tıklayınca Pad 2 sayfasına yönlendiriyordu. Sonra iki dakika içerisinde düzelttiler hemen. Dediğiniz gibi hata olmuş.Sürekli stok girmedikleri için pad 7 gibi değil de bir seferlik hata oldu sanırım. Muhtemelen pad 2 8gb yerine pad 8 8gb fiyatını düşürdüler. Alan arkadaşa hayırlı olsun.
Evet teslim edildi.Alanlara gönderilmiş teslim olmuş..
O zaman Pad 2 fiyatına Pad 8 almış olduk.Teknosa'nın kendi sitesinde de Pad 8'e tıklayıp satıcıların içerisinde Teknosa'yı seçince 8999TL görünüyordu fiyat ama o satıcıya tıklayınca Pad 2 sayfasına yönlendiriyordu. Sonra iki dakika içerisinde düzelttiler hemen. Dediğiniz gibi hata olmuş.![]()
Hayırlı olsun. Pad 6, Pad 7 gibi modeller kullandım ve çok da memnun kalmıştım geçmişte. HyperOS'un bazı bug'ları haricinde çok iyi ürünler.Evet teslim edildi.
O zaman Pad 2 fiyatına Pad 8 almış olduk.