Schtephan
80+
- Reaksiyon skoru
- 161
konuyu açan sensin millet bilgiyi vahiyle mi alıcak?her şeyi biz mi söyleyelim kardeş
konuyu açan sensin millet bilgiyi vahiyle mi alıcak?her şeyi biz mi söyleyelim kardeş
girince karşına çıkıyor zaten kupon aslanım az da olsa aklını kullanırsınkonuyu açan sensin millet bilgiyi vahiyle mi alıcak?
Trendyol plus ilk alımda 1 tl değil mi ? Bizden hep 75 alıyor.trendyol plus al 1 tl
Alıntıyı görüntüle
Atatürkliyse alinir
kabahat bende maymunla tartışıyorum kusura bakma benim suçum aklını kullan diyorgirince karşına çıkıyor zaten kupon aslanım az da olsa aklını kullanırsın
uga buga?kabahat bende maymunla tartışıyorum kusura bakma benim suçum aklını kullan diyor
yeni hesap oluşturup1 tlden almak vardaTrendyol plus ilk alımda 1 tl değil mi ? Bizden hep 75 alıyor.
hhuu huu huuu aaaa aaaa aaaaa anlayanauga buga?
GS Storeye para kazandırmam normalde fakat söz konusu ATAM'sa gerisi teferruattırAtatürk baskılı kaliteli pleksi anahtarlık sepete 2 tane eklerseniz 20 TL'ye geliyor alt limitsiz 40 tl kupon ile
![]()
Galatasaray Galatasaray Ata-001 Pleksi Anahtarlık U232314 - Fiyatı, Yorumları
Galatasaray Ata-001 Pleksi Anahtarlık U232314 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Alıntıyı görüntüle
defol site4edençokta önemi değilmiş
o4e miyiz?İşine bak sen