🔥İndirim Beast One Pro Wireless 2749tl 3950 54l15 ve Ekranlı Dongle

aulanın mcu su o sensor ıcın pekte uygun değil aynı klasman urunler daha yuksek model mcu kullanıyor 4k ya rawm markasını onerebılırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

suan xm1r kullanıyorum sıyah rengı olsa almayı dusunebılırdım ama sdc beyaz var malesef
iletişime sor istersen siyah gelmezse beyaz al gitsin bişi olmaz :D bu fiyatta kaçılmaz xm1r kullanıyorsun hem

Bilmiyorum hocam. Beast mi tavsiye ediyorsunuz şimdi? Razeri ben 4 senedir kullandım Pişman etmedi. Hala sağlam. Skatezle eskiyince ve biraz da hafif mouse için geçmiştim. Razer de pahalı. Muadili varsa alırım yine Razer şart değil şuan.

iletişime sor istersen siyah gelmezse beyaz al gitsin bişi olmaz :D bu fiyatta kaçılmaz xm1r kullanıyorsun hem
huano yerine kailh omron falan olsaydı keske bi gözüm optik switch aradı ttc de olabilirdi

huano yerine kailh omron falan olsaydı keske bi gözüm optik switch aradı ttc de olabilirdi
Blazing 800 Saate kadar varan batarya süresi ile şarj etmeden uzun süreli kullanım sunar.
Bitirmeye ömrümüz yetmez

Bunlara bakıyım bir araştırayım. Yani Cs2 için üzmez umarım. Aula SC680 de kablolu kullanımda daha akıcı hissettiriyordu mesela hocam. Şimdi kablosuzda tamam gecikme falan yokta en azından kablolu da flick shot falan atılıyordu tek seferde. Kablosuz da böyle ağırmış gibi hissiyat vardı hep.Zamanla geçer dedim ama 5 ay şans tanıdım. Umarım bu 2 modelde böyle olmaz.

Bunlara bakıyım bir araştırayım. Yani Cs2 için üzmez umarım. Aula SC680 de kablolu kullanımda daha akıcı hissettiriyordu mesela hocam. Şimdi kablosuzda tamam gecikme falan yokta en azından kablolu da flick shot falan atılıyordu tek seferde. Kablosuz da böyle ağırmış gibi hissiyat vardı hep.Zamanla geçer dedim ama 5 ay şans tanıdım. Umarım bu 2 modelde böyle olmaz.
x1 in shape olarak v3 pro klonu oldugunu soyleyebılırım
1783024188265.webp

Bu markanın ürünleri çok dikkatimi çekiyor, ürünlerini uygun fiyatlı tuttukları için sempatim oluşmuştu ama henüz ürün alma fırsatım olmadı. Siyahı olsa bunu çakardım direk, wraith olsa 4k dan aşağı satmazdı bunu

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Bu markanın ürünleri çok dikkatimi çekiyor, ürünlerini uygun fiyatlı tuttukları için sempatim oluşmuştu ama henüz ürün alma fırsatım olmadı. Siyahı olsa bunu çakardım direk, wraith olsa 4k dan aşağı satmazdı bunu
sıyah gelse bende almayı dusunurumde xm1r a kıyamıyorum

shape olarak xm2 yi baz almışlar boyut olarak da neredeyse birebir aynı. eski xm2 yi bilen bilir shape i efsaneydi. çoğu marka hep gpx e benzer shape yapıyordu, ilk defa bir markanın xm2 shape i kullandığını görüyorum cidden helal olsun. param olsa direkt alırdım denemek isterdim
Sırf shapeten dolayı aj159 apex kullanıyorum benim de deneyesim geldi. Apex bir tık daha kısa kalıyor buna göre. Ama bozmaz gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
maşallah kutu içerigi çok iyi

Arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var. Yaklaşık 2 yıldır Dareu A950 Pro 4K kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ancak görüyorum ki bazı arkadaşlar, iyi ekipman kullanmalarına rağmen belirli aralıklarla ürünlerini yeniliyor veya üst modellere geçiyor.

Sizce bir fareyi değiştirme zamanı ne zaman gelir? Bunun gerçekten gerekli olduğunu nasıl anlarım? Performans açısından hissedilir bir fark yaratan noktalar neler oluyor?

Geri