🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺1999

Atk hub'u kullanacaklara tavsiyem uygulamanın otomatik güncelle özelliğini kapatın. Belki fixlerler gelen güncellemelerle çalışmayabilir
Kral uygulamanın oyunlar için yaptığı eq değerleri ile ses iyice bozuluyor CS2 seçiyorum daha kötü bi ses oluyor.Hepsini denedim bence hiç uygulama felan kurmaya gerek yok orjinal hali daha iyi gibi bilemedim.

Kral uygulamanın oyunlar için yaptığı eq değerleri ile ses iyice bozuluyor CS2 seçiyorum daha kötü bi ses oluyor.Hepsini denedim bence hiç uygulama felan kurmaya gerek yok orjinal hali daha iyi gibi bilemedim.
Ben tam tersi uygulamadaki EQ ile daha da kalite artıyor gibi geldi. Ama her ayarda iyi olmuyor. Mesela 7.1 ayarı sesi biraz daha azaltıyor. Bir de %70-80 sonra basslar sürücüleri titretiyor o biraz müzik dinlerken beni rahatsız etti.

Bir de kesinlikle kendi uygulamasını yüklemeyin, o bayağı bozuyor.

Niye kulaküstü alıyorsunuz kulakiçi wireless alsanıza, mikrofonu da var ben çok memnunum.

Niye kulaküstü alıyorsunuz kulakiçi wireless alsanıza, mikrofonu da var ben çok memnunum.
Oyunlarda gecikme oluyor, ses kaliteleri kablolu IEM veya kablosuz alıcılı kulaküstü kulaklıklar kadar iyi olmuyor ve pilleri hızlı bitiyor. Bilgisayarda kulakiçi kablosuz kulakiçi kulaklıklar çok da ideal değil. Kulakiçinde hem ses kalitesi hem de bahsettiğim sorunlar yaşanmaması için IEM daha ideal. IEM'de ses kalitesi keza çok iyi. IEM'deki ses kalitesini kablosuz kulakiçinde almak için rahat ₺10.000 yakman gerekiyor.

n9 un aynısı n9 bıldıgım kadarıyla damgalanmadı bundada sorun olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben diğer havit kablosuz kulaklıklardan yola çıkarak fıyatının dusmeyecegını aksıne en ıyı ıhtımalle sabıt kalacagını dusunuyorum cunku
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

havitin diğer populer kablosuz kulaklıklarının 6 aydakı fıyat degısımı bu sekılde düşerse cok dusmuyır ama artınca artıyor en ıyı ıhtımalle belkı 1499tl gıbı fıyatlara düşebilir alıp almamak size kalmış ancak ben şuan bu kulaklığın 1700-1800 gibi fıyatlara bedava oldugunu düşünüyorum öte yandan aynı kulaklıgın atk logolusu 3k tl cıvarında
yeni çıktığı için piyasada fiyatlanmaya çalışıyor eğer tutulur bu fiyata bile alım devam ederse fiyatı sabit hatta yukarı yönlü olabilir.şuan havit mediamarkt ve vatan satıyor satıcılar çoğalırsa fiyatı düşer şuan ki indiriminin sebebi d&r dan dolayı kendi yaptığı indirim değil hepsiburada yada trendyol satmaya başlarsa iner fiyatı havitin kendi sitesi ve internet fiyatını kıyaslarsan farkedersin zaten.YTD

yeni çıktığı için piyasada fiyatlanmaya çalışıyor eğer tutulur bu fiyata bile alım devam ederse fiyatı sabit hatta yukarı yönlü olabilir.şuan havit mediamarkt ve vatan satıyor satıcılar çoğalırsa fiyatı düşer şuan ki indiriminin sebebi d&r dan dolayı kendi yaptığı indirim değil hepsiburada yada trendyol satmaya başlarsa iner fiyatı havitin kendi sitesi ve internet fiyatını kıyaslarsan farkedersin zaten.YTD
her malın bir kıymeti var fuxi h3 ile bu ürün aynı fıyata dusecek değil maksımum 1499 u görecek

her malın bir kıymeti var fuxi h3 ile bu ürün aynı fıyata dusecek değil maksımum 1499 u görecek
Bura Türkiye hiçbirşeyin kesinliği yok sadece acil kulaklık ihtiyacı yoksa kaçırılmayacak fırsat değil bunu demek istedim.tabi böyle herkes markayı kendi malı gibi savunursa 3k yine olur

Ben çok zam yiyeceğini sanmıyorum, Havit'in taktiği genelde bilerek yüksek çıkarıp Happy Hour'a göre satmak. Onun yerine ara ürün çıkarıp onu satarlar. Gaminggen, İtopya gibi müşteri alışkanlıklarını anlamayan ve eskiye göre hazır sistem satışı da azalmış siteler. Çevre birimi satıyorsa hadi kökleyelim kafasındalar. O yüzden Mchose vb. şu an daha az konuşuluyor. Normalde ₺2700-3000 arasıydı şu an ₺3800-4000 arasına çıkardılar. Direkt %80 müşteriyi elediler.

arkadaşlar bu kulak pedleri bu havitle ve atk n9 ile uyumlu bılgınız olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,289
Üyeler
198,739
Son üye
Paramedich

Geri