🔥İndirim Bım Tv İndirimleri 1 31 Temmuz

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,021
1000133180.webp
32liğin fiyatı iyi gibi

Dijitsu görürseniz almayin. Ben aldım mh ye ulaşamıyorsun zaten. Ek olarak, içinden kumandası kablosu hiçbir şeyi çıkmadı sadexe panel ve ayaklar. Ayakların vidasi bile yoktu

Dijitsu görürseniz almayin. Ben aldım mh ye ulaşamıyorsun zaten. Ek olarak, içinden kumandası kablosu hiçbir şeyi çıkmadı sadexe panel ve ayaklar. Ayakların vidasi bile yoktu
Geçen sene dijitsu aldım. Müşteri hizmetleri çok iyiydi. Kurulumda sorun yaşadım yardımcı oldular. Hatta 1 ay sonra ve 1 yıl sonra bile üründen mennun musunuz diye arama yaptılar

TCL olan nasıldır acaba bilgisi olan varsa

Senna Onvo olan nasıldır? Alternetif olarak ne önerirsiniz?

32" 720p televizyon mu varmış la ? Hiç görmedim böyle bişe:)

32 ekran olan Alınır mı? pek bütçem yok ps5 için iş görürmu arada Netflix falan

Geçen sene dijitsu aldım. Müşteri hizmetleri çok iyiydi. Kurulumda sorun yaşadım yardımcı oldular. Hatta 1 ay sonra ve 1 yıl sonra bile üründen mennun musunuz diye arama yaptılar
Ben aldım dijitsu kanalları silindi, tekrar yükledim ama liste karıştı, kanal listeside yok, öyle kaldı tv 500 kanal içinde dolaş dur

Bimde mağaza sorumluluğu yaptım, bimden televizyon alabilirsiniz bundan çekingeniz olmasın, geri dönüş müşteri hizmetleri marka açısındam falan tcl tercih etmenizi öneririm fiyat falan uygunsa yani alınabilir, gittiğinizde bunu almak istiyorum diyince hangi mağazada varsa oraya yönlendirirler sizi

Geri