Geçen sene dijitsu aldım. Müşteri hizmetleri çok iyiydi. Kurulumda sorun yaşadım yardımcı oldular. Hatta 1 ay sonra ve 1 yıl sonra bile üründen mennun musunuz diye arama yaptılarDijitsu görürseniz almayin. Ben aldım mh ye ulaşamıyorsun zaten. Ek olarak, içinden kumandası kablosu hiçbir şeyi çıkmadı sadexe panel ve ayaklar. Ayakların vidasi bile yoktu
Şu senna tvleri görünce aklıma sürekli F1 pilotu Ayrton Senna geliyorAlıntıyı görüntüle
32liğin fiyatı iyi gibi
Kaç inç 280 Hz monitörle takaslayalımDijitsu görürseniz almayin. Ben aldım mh ye ulaşamıyorsun zaten. Ek olarak, içinden kumandası kablosu hiçbir şeyi çıkmadı sadexe panel ve ayaklar. Ayakların vidasi bile yoktu
Ben aldım dijitsu kanalları silindi, tekrar yükledim ama liste karıştı, kanal listeside yok, öyle kaldı tv 500 kanal içinde dolaş durGeçen sene dijitsu aldım. Müşteri hizmetleri çok iyiydi. Kurulumda sorun yaşadım yardımcı oldular. Hatta 1 ay sonra ve 1 yıl sonra bile üründen mennun musunuz diye arama yaptılar
Git 32 monitör al daha şerefli32 ekran olan Alınır mı? pek bütçem yok ps5 için iş görürmu arada Netflix falan