Yardım Media Markt Anakart İademi Almıyor !

ca20

80+
Reaksiyon skoru
6
Media markttan online olarak ASUS Prime B850M-K AMD Anakart almıştım. Ürünün kargo kutusunu dahi açmamıştım(media markt kendi dış kutusu). Az önce kargodan bana geri gönderdiklerine dair mesaj aldım. Müşteri hizmetlerini arayınca anakart iadesi kabul etmediklerini söylediler. Tüketici hakem heyetine başvursam sonuç alır mıyım sizce?

Online satın aldığınız için iade kabul etmeleri gerekiyor, mağazadan alsaydınız neyse de.

Kutusunu bile açmamış. Kutusunu açmadığı takdirde mağaza da olsa kabul etmek zorunda 14 gün içinde. Hakem heyeti uzun sürer. 14 gün içinde yaptıysanız bunu satın alımdan sonra; arayın kendilerini. Kıyameti koparın, şikayetvar'a konu açın.

Bu ülkede haklarını arayan bir müşteri olduğunuzu karşıya göstermedikçe sizi öpmek istiyor tüm firmalar.

Son düzenleme:
14 gün geçmediyse almak zorundalar dış kutuyu bile açmamışsınız zaten.

Kutusunu bile açmamış. Kutusunu açmadığı takdirde mağaza da kabul etmek zorunda 14 gün içinde. Hakem heyeti uzun sürer. 14 gün içinde yaptıysanız bunu satın alımdan sonra; arayın kendilerini. Kıyameti koparın, şikayetvar'a konu açın.

Bu ülkede haklarını arayan bir müşteri olduğunuzu karşıya göstermedikçe sizi öpmek istiyor tüm firmalar.
14 gün geçmediyse almak zorundalar dış kutuyu bile açmamışsınız zaten.
Evet zorundalar da kabul etmediler. Anakart iadesi almıyoruz deyip geçiştirdiler.

Arayın, kafanıza göre kural yazamazsınız deyin.

Online satın aldıysanız bile kutuyu açsanız bile iade hakkınız sabittir. Hijyen ürünü olup, kutusu açılmış olma hariç; şu an seve seve almak zorundalar.

Dediğim gibi, hakkınızı arayın. Böyle bir dünya yok.

Kutusunu bile açmamış. Kutusunu açmadığı takdirde mağaza da kabul etmek zorunda 14 gün içinde. Hakem heyeti uzun sürer. 14 gün içinde yaptıysanız bunu satın alımdan sonra; arayın kendilerini. Kıyameti koparın, şikayetvar'a konu açın.

Ben medimarkt soundbar almıştım 1gun kullandim performans beğenmedim iade almışlardı ilginç bı firma 😃

İptalmarkt zaten herkesin kara listede sanırım neredeyse olumlu deneyim yaşayan göremedim ben :D

mediamarkt web üzerinden monitör aldım 4 adet ölü pixel vardı iade yolladım 2 hafta geçti hala iade yapmadılar bir daha asla alışveriş yapmam

"
Yapılan kontrolerde satın aldığınız ürün OEM ürünü olduğu için iade / değişim işlemleri yapılamamaktadır. Ürünün iadesi onaylanmaması sebebiyle adresinize gönderimi yapılacaktır. Üründe herhangi bir arıza / kusur olduğu düşünüyorsanız ürün ve faturanız ile birlikte mağazalarımızı ziyaret ederek 20 iş günlük yasal onarım süresince yetkili servis incelemesi ardından iade / değişime onay raporunun düzenlenmesi durumunda iade / değişim işlemleri tamamlanmaktadır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Tüketici hakem heyeti yolu gözüktü arkadaşlar. Şaka gibi ama gerçek kutusunu bile açmadığım ürünü iade edemiyorum.

Geri