xxxahmetxxx
80+
- Reaksiyon skoru
- 95
Aldım konu sahibine teşekkür ederim
Harbiden makinesi farklıymış. Ben yeşil makine sanıp aldımmakinesi diğer yeşil makineye kıyasla biraz daha güçsüz
bıçaklar tamamen aynı
gratis normal mağazasındaki %75 indirimlerde bunlar da indirime giriyor
Başlık kaç ay gidiyor ki ortalamaBu ürün güzel ama başlık fiyatları saçma sapan pahalı. Anlamanız açısından söyleyim bu ürün bende olmasına rağmen tekrar aldım şu an çünkü iki başlık parasına satılıyorbaşlıklarım bitmişti iyi oldu
yine ucuz hocam %66 indirimden denk gelmiş oluyorHarbiden makinesi farklıymış. Ben yeşil makine sanıp aldım)
değişir 1-6 ay arası kişiye bağlıBaşlık kaç ay gidiyor ki ortalama
makinesi biraz güçsüz bunu alıp yanına diğer yeşil makineden de alırsanız güzel olurİyi olduğunu düşünerek aldım umarım pişman etmez ya
Eyvallah hocam 2 adet çektim![]()
Philips OneBlade Vücut ve Yüz Tıraş Makinesi QP1624/10 - Gratis
Philips OneBlade Vücut ve Yüz Tıraş Makinesi QP1624/10 ve benzeri ürünler uygun fiyatlarla Gratis'te! Güvenilir alışverişin adresi, hemen keşfedin!www.gratis.com
Sepette direkt başlıktaki fiyata düşüyor. Kargo bedava. Diğer modelleriyle arasındaki fark ne bilmiyorum ama kutu içeriği iyi.
ulan sen mi bitirdin ayıp ya 1 tane alacaktım ne istedinizEyvallah hocam 2 adet çektim
gratiste %75 indirim olursa mağazaya git açılmadan önce sıraya gir bıçaklar tanesi 150 tlŞu makinenin bıçaklarının saçma fiyatlandırması yüzünden evde 7 tane makine oldu daha da almaya devam ediyoruz sonumuz hayrolsun
![]()