❌İndirim Bitti! Veggieg 2.4ghz Wifi Adaptör 99tl

Var hocam ama şöyle düşündüm ps niyetine tv nin yanına çekiyom bazen pc yi orda kullanırım
valla bilmiyom çalışır mı çalışmaz mı, bu minik olanların anteni yok zaten güçsüzler yani. internete bağlanırsın da ne kadar stabil olur belli olmaz.

valla bilmiyom çalışır mı çalışmaz mı, bu minik olanların anteni yok zaten güçsüzler yani. internete bağlanırsın da ne kadar stabil olur belli olmaz.

tp link in antensiz modelleri çok iyi oluyor ama pahalı , bence antenle alakalı değilde bunu yapanlar ın menzili neye ayarladığına bağlı

Elimde Dark'ın eski bir wifi alıcısı var ama Windows 8.1 üzerine driverları yok diye atıl duruyordu, bu idarelik işimi görecektir aldım gitti.
wifi alıcısı normalde deiveri kendisi bulması lazım hocam. çok değişik bir şeyse internetten indirmesi gerekebiliyor bazen ama şuana kadar hiç wifi alıcısı için driver kurmadım

1 sene önce almıştım ve berbat olduğunu düşünüyorum. Aldığıma pişman olmuştum.

99 lira ürün için bedava kargo. Eskiden binlerce liralık şeylere bile kargo alıyorlardı. Ne oldu da değişti bu durum?
yakın zamanda fazeon monitöre 199 lira kargo ödemiştim, sonradan hep ücretsiz oldu evet

1 sene önce almıştım ve berbat olduğunu düşünüyorum. Aldığıma pişman olmuştum.
max 150 veriyor modem direk dibindeyse bir kaç oda uzaktaysan en baba 50 dowloud verir , 50 de zaten bir şeye yaramaz , tp link ax 1800 gibide performans beklememek lazım , kısaca derler ya bir gün lazım olur , onun için alınır

max 150 veriyor modem direk dibindeyse bir kaç oda uzaktaysan en baba 50 dowloud verir , 50 de zaten bir şeye yaramaz , tp link ax 1800 gibide performans beklememek lazım , kısaca derler ya bir gün lazım olur , onun için alınır
150 verdiğini görmedim. Sürekli bağlantı kopuyor ve 1 oda uzakta kullanırken 3-5 Mbps aldığımda seviniyordum. Kötü olmasını bekliyordum ama 15-20 alsam yeter diyordum onu bile verememişti.

Son düzenleme:
benim internet 35 mbps olduğu için tercih ettim ping çok olmazsa sorun yok.

benim internet 35 mbps olduğu için tercih ettim ping çok olmazsa sorun yok.
ping olur muhtemelen, zorda kalınca kullanmalık bir eşya. veya modeme çok yakın olman lazım o zaman da kablo çekersin zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,244
Üyeler
198,724
Son üye
zgyurry

Geri