Hocam aldım zatende işe yaramıcaksa iptal etcem 100 200 göze gözükmeden harcıyoz süreklikullanmadım ama modeme yakın olmak gerekiyor bunlarda anteni zayıf, stok bitti zaten
Var hocam ama şöyle düşündüm ps niyetine tv nin yanına çekiyom bazen pc yi orda kullanırımuzaklık ne kadar, çok duvar falan var mı?
valla bilmiyom çalışır mı çalışmaz mı, bu minik olanların anteni yok zaten güçsüzler yani. internete bağlanırsın da ne kadar stabil olur belli olmaz.Var hocam ama şöyle düşündüm ps niyetine tv nin yanına çekiyom bazen pc yi orda kullanırım
valla bilmiyom çalışır mı çalışmaz mı, bu minik olanların anteni yok zaten güçsüzler yani. internete bağlanırsın da ne kadar stabil olur belli olmaz.
www.itopya.com
wifi alıcısı normalde deiveri kendisi bulması lazım hocam. çok değişik bir şeyse internetten indirmesi gerekebiliyor bazen ama şuana kadar hiç wifi alıcısı için driver kurmadımElimde Dark'ın eski bir wifi alıcısı var ama Windows 8.1 üzerine driverları yok diye atıl duruyordu, bu idarelik işimi görecektir aldım gitti.
yakın zamanda fazeon monitöre 199 lira kargo ödemiştim, sonradan hep ücretsiz oldu evet99 lira ürün için bedava kargo. Eskiden binlerce liralık şeylere bile kargo alıyorlardı. Ne oldu da değişti bu durum?
max 150 veriyor modem direk dibindeyse bir kaç oda uzaktaysan en baba 50 dowloud verir , 50 de zaten bir şeye yaramaz , tp link ax 1800 gibide performans beklememek lazım , kısaca derler ya bir gün lazım olur , onun için alınır1 sene önce almıştım ve berbat olduğunu düşünüyorum. Aldığıma pişman olmuştum.
150 verdiğini görmedim. Sürekli bağlantı kopuyor ve 1 oda uzakta kullanırken 3-5 Mbps aldığımda seviniyordum. Kötü olmasını bekliyordum ama 15-20 alsam yeter diyordum onu bile verememişti.max 150 veriyor modem direk dibindeyse bir kaç oda uzaktaysan en baba 50 dowloud verir , 50 de zaten bir şeye yaramaz , tp link ax 1800 gibide performans beklememek lazım , kısaca derler ya bir gün lazım olur , onun için alınır
ping olur muhtemelen, zorda kalınca kullanmalık bir eşya. veya modeme çok yakın olman lazım o zaman da kablo çekersin zaten.benim internet 35 mbps olduğu için tercih ettim ping çok olmazsa sorun yok.