VegGieg UB502 Bluetooth 5.0 Adaptör Mini USB Dongle | ITOPYA
VegGieg UB502 Bluetooth 5.0 Adaptör Mini USB Dongle En iyi fiyat seçenekleri ile MT03180 ITOPYA.COM'da

Sanmıyorum tam olarak adaptör değil bu sürücüsü vararabada kullanabiliyor muyuz bunları
Teşekkürler sipariş verdim uygun fiyatlı. 4.0 tplink kullanıyorum yedek olarak aldım tws kulaklık kullanırken rahat oluyor.![]()
VegGieg UB502 Bluetooth 5.0 Adaptör Mini USB Dongle En iyi fiyat seçenekleri ile MT03180 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
beyler ödeme aşamasında taksit sayısı seçilmemiş diye hata alan tek ben miyim? Hiçbir yerde taksitle alakalı bir şey yok.
ayrıca bu bildiğimiz bluetooth dongle dimi bir eksisi fazlası yok
Muhtemelen hayır, daha farklı bir ürün gerekebilir.arabada kullanabiliyor muyuz bunları
Sanmıyorum tam olarak adaptör değil bu sürücüsü var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler aldım kulaklıkla düzgün çalışırsa komik olur bu fiyata![]()
Rica ederim. Ürün hakkında bilgim yok, kullanmadım ve fiyatından dolayı paylaştım. Deneyimi fiyatına göre olacaktır, diğerlerine göre de daha az sağlam olabilir her anlamda.Teşekkürler sipariş verdim uygun fiyatlı. 4.0 tplink kullanıyorum yedek olarak aldım tws kulaklık kullanırken rahat oluyor.
Normal dongle. Ayrılan kısmı fiyatı.beyler ödeme aşamasında taksit sayısı seçilmemiş diye hata alan tek ben miyim? Hiçbir yerde taksitle alakalı bir şey yok.
Farklı kartlar denedim , defalarca siteyi yeniledim bu taksit seçeneği karşıma çıkmadı en son iyzico ile ödeyerek hallettim . Paylaştığın için teşekkürler uzun zamandır Bluetooth dongle almak istiyordum şuan kullandığımın versiyonu eski ve ps5 kolunda sürekli sürücü hatası veriyor inşallah bununla birlikte sorun çözülür. Tekradan paylaştığın ve yardımın için teşekkürler
googledan kayıtlı kart seçince taksit kısmı gelmiyor elinle kendin girbeyler ödeme aşamasında taksit sayısı seçilmemiş diye hata alan tek ben miyim? Hiçbir yerde taksitle alakalı bir şey yok.
teşekkürler![]()
VegGieg UB502 Bluetooth 5.0 Adaptör Mini USB Dongle En iyi fiyat seçenekleri ile MT03180 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Araba için kitler var hocam aux üzerinden bağlanıyor bt ve usb oluyor üstünde.arabada kullanabiliyor muyuz bunları