Suan Alacagım Sıstem Nasıl

Eror404

80+
Reaksiyon skoru
74
1783099620356.webp

vade farkıyla 92k cıvarında oluyor sızce mantıklı mı ? hemen alacagım kasa opsıyonu yenı eklendı bıtmeden serısınden

Naber hocam :D

Ekler

• XANTARES.webp
    XANTARES.webp
    4.5 KB · Hit: 10
Güzel sistem hocam. Parça fiyatlarını da ekleseydiniz belki daha iyi olurdu. Ayrıca 86bin TL 'ye bilgisayar alıyorsunuz kargo ücreti var bir tane Mouse Pad ile mi kargo ücretsiz olacakmış ilginç :D

hocam buna karar kıldım yenı kasa opsıyonu geldı nasıl sızce ?
İyi bir 9070xt sistemi sadece Eksileri ne olurdu dersen

cl36 ve 5600mhz

Gereksiz Sıvı soğutma

Onun dışında güzel sistem bu sistemle oyun oynayacaksanda Ramı çok kafana takma cl30 6000mhz ile arasında max %6-7 fark vardır onunda oynatacağı fps 10-15 anca olur

Bide bu sisteme pahalı problemi o sadece Dm dende demiştim

Güzel sistem hocam. Parça fiyatlarını da ekleseydiniz belki daha iyi olurdu. Ayrıca 86bin TL 'ye bilgisayar alıyorsunuz kargo ücreti var bir tane Mouse Pad ile mi kargo ücretsiz olacakmış ilginç :D
hocam vade farkıyla valla 92k ama gene ıyı gıbıme geldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi bir 9070xt sistemi sadece Eksileri ne olurdu dersen

cl36 ve 5600mhz

Gereksiz Sıvı soğutma

Onun dışında güzel sistem bu sistemle oyun oynayacaksanda Ramı çok kafana takma cl30 6000mhz ile arasında max %6-7 fark vardır onunda oynatacağı fps 10-15 anca olur

Bide bu sisteme pahalı problemi o sadece Dm dende demiştim
anladım hocam da ram yukseltme opsıyonu gelmedı valla ram sonradan eklemeyı dusunuyorum

hocam vade farkıyla valla 92k ama gene ıyı gıbıme geldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anladım hocam da ram yukseltme opsıyonu gelmedı valla ram sonradan eklemeyı dusunuyorum
Aynı ramı al ama farklı rem alma Aynı çipten ramlar olsun Sonra sorunlar çıkabilir

RAM'de CL36 kötü bir değer değil gayet iyi. Sıvı soğutma olarak tercih ettiğinize gerek yok Delta L24 de yeterli 7800x3D için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,441
Üyeler
198,761
Son üye
mesablack

Geri