Öneri Rdr2 Bitti Yastayım!

anladım şuan fiyatıda ortalama olan güzel oyun ne önerirsin
Valla rdr2 gibi ağır oyun the last of us part 1 ve 2 öneririm asla üzmez

daha az hikaye daha çok aksiyon olarakta god of war 2018 ve god of war ragnarok öneririm

aksiyon/korku olarak seriye resident evil 4 ile başlar (normalde 2 ile başlaman lazım ama aksiyonları düşük oynaması bir tık daha zor oyunlar) sonra 2-3-9 diye seriyi oynarım

ha bi de hikayenin devamını bilmiyosan rdr1 oynayabilirsin ama kontrolleri falan yaşını belli ediyor. oynayamam diyorsan bile önemli olan ara sahneleri izle bence.

Valla rdr2 gibi ağır oyun the last of us part 1 ve 2 öneririm asla üzmez

daha az hikaye daha çok aksiyon olarakta god of war 2018 ve god of war ragnarok öneririm
last of us'ın dizisini izledim beğendim hikayeyi bildiğim için sıkarmı acaba

aynı şeyi yaşadım hala döne döne oynuyorum konfor alanımdan çıkamıyorum bu zevke en yakın bi doom eternal bi gowr oynarken almıştım. rdr ile tempoları çok zıt ikisi de aşırı hızlı rdr'nin aksine ama sarmıştı beni. doom eternal oynayacaksan senaryoya bakmana gerek yok bu arada iblis kes zevke gel mantığında :D
farklı ne yapıyorsunki hikayeye baştanmı başlayıp oynuyorsun, online olarak nasıl oyun acaba

last of us'ın dizisini izledim beğendim hikayeyi bildiğim için sıkarmı acaba
Film ve Oyundaki hikayeler benzer ama tam anlamıyla deil Bende Rdr yi bitirdikten sonra Tlou ya başlamıştım Şuanda Faw oyunumdur Tlou

Sonrasında God of war 3 remastered a başlamıştım sanırım eski ama zevk veriyo o bossları yendikten sonraki Dövme öldürme animasyonları

crimson deserta başla

Film ve Oyundaki hikayeler benzer ama tam anlamıyla deil Bende Rdr yi bitirdikten sonra Tlou ya başlamıştım Şuanda Faw oyunumdur Tlou

Sonrasında God of war 3 remastered a başlamıştım sanırım eski ama zevk veriyo o bossları yendikten sonraki Dövme öldürme animasyonları
ya böyle manasız vur kır parçala oyunlarını bide süper canavarlar giriyorsa içine pek sevemiyorum gerçekçi şeyler lazım, o yüzden tlou denemeye değer

farklı ne yapıyorsunki hikayeye baştanmı başlayıp oynuyorsun, online olarak nasıl oyun acaba
online'ı bilmiyorum da ben hikayeyi aşırı aceleye getirmiştim. avlanma yok yan görev yok vb. diye şimdi yan görevleri falan yapıyorum avlanıyorum hiç olmazsa emerald ranch'in ordaki oil fields'e saldırıyorum yine çok zevkli geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya böyle manasız vur kır parçala oyunlarını bide süper canavarlar giriyorsa içine pek sevemiyorum gerçekçi şeyler lazım, o yüzden tlou denemeye değer
gerçekçi bir şey bakıyosan kingdom come deliverance değerlendirilebilir. ama özellikle ilk oyunda bayağı bug var 1'in sadece özetini izleyip 2'ye geçebilirsin

O zaman Tlou olabilir Call of duty Modern Warfare 2 olabilir Detroit Bide ghost of tsushima baya iyidi

Tamam şimdi RDR 1 den devam et maksat hikaye tamamlansın.

Bide ghost of tsushima baya iyidi
alıştıra alıştıra gitsin bence. rdr'de arthur'un (veya john'un) ayak parmağına kadar hissederek yürüyünce ghost of tsushima'daki eleman süzülüyo gibi geliyo insana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,234
Üyeler
198,721
Son üye
ChristopherLeitner

Geri