Öneri Rdr2 Bitti Yastayım!

epicde indirime girsin alıcam
rdr1 fiyat olarak hakkını çok veren bi oyun diyemem ya bende rdr2 ağır fanıyım rdr1 bitirmek için çok uğraştım bittiği an sildim geçtim o paralarla çok çok daha kaliteli oyunlar alırsın

korsanı desteklemem pek ama rockstarın saçma sapan fiyatlandırmasına karşı en azından 1.oyuna karşı korsanı savunurum

Bu tarz oyunlardan sonra bir müddet oyunlara ara verip nefes alın. Sonra iyi oyunlara başlayıp sağda solda kötülüyorsunuz. Biraz dopamin seviyeniz dengelensin :D

rdr1 fiyat olarak hakkını çok veren bi oyun diyemem ya bende rdr2 ağır fanıyım rdr1 bitirmek için çok uğraştım bittiği an sildim geçtim o paralarla çok çok daha kaliteli oyunlar alırsın

korsanı desteklemem pek ama rockstarın saçma sapan fiyatlandırmasına karşı en azından 1.oyuna karşı korsanı savunurum
korsan için neresi güvenilir bende pek almam gibi ama çok uçuk fiyatlı bir kaç oyun için denerim bir

The Last of Part 1 - 2 Uncharted, God of War serisi oynanabilir. Türkçe dublaj var hepsinde

ilk çıktığında gtx780ti 3gb + i3 7100 sistemimle bitirmiştim hatta yarım gün bile izin alamadığım işyerinden 1 hafta izin almıştım oyunu oynamak için sonra diğer oyunlar hiç tat vermedi arada zaman geçirmek için girip half life 2 oynadım zar zor dayandım.

Adam haklı hocam PS3 nın Ortalama bi oyunundan ne kadar zevk alabilirsinki At sürme zevk vermiyo silahlarda öyle seslendirmeler desen iyi deil

Zaten rdr2 den önce geçiyor o daha da kafa karıştırıyo bide Fiyat 2k olması....

PS3 Nın ortalama oyunu diyince sadece rdr 1 i kast ediyorum beyler Şimdi yazmayın saçma sapan bizde ps3 çüyüz Call of duty ghost Bioshock God of war bizde biriyiz

Bu tarz oyunlardan sonra bir müddet oyunlara ara verip nefes alın. Sonra iyi oyunlara başlayıp sağda solda kötülüyorsunuz. Biraz dopamin seviyeniz dengelensin :D

The Last of Part 1 - 2 Uncharted, God of War serisi oynanabilir. Türkçe dublaj var hepsinde
inglizce ve ing altyazı oynuyorum ben ya hem dil gelişsin diye hemde orjinal dil daha iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,234
Üyeler
198,721
Son üye
ChristopherLeitner

Geri