GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,989
enebadan aldık biz ucuzagüzele benziyor yeni çıkmış birde oyun, indirime girince değerlendirilebilir 70 dolar çok gibi
enebadan aldık biz ucuzagüzele benziyor yeni çıkmış birde oyun, indirime girince değerlendirilebilir 70 dolar çok gibi
crack indirebilirsin kral zaten hikaye oyunu onlineyokgüzele benziyorlar ama tuzlular değermiki
epicde indirime girsin alıcamTamam şimdi RDR 1 den devam et maksat hikaye tamamlansın.
o ne ki hiç bilmiyorumenebadan aldık biz ucuza
rdr1 fiyat olarak hakkını çok veren bi oyun diyemem ya bende rdr2 ağır fanıyım rdr1 bitirmek için çok uğraştım bittiği an sildim geçtim o paralarla çok çok daha kaliteli oyunlar alırsınepicde indirime girsin alıcam
Genel olarak Öyle de A Way Out varken onu dedirtmem hocam yacrack indirebilirsin kral zaten hikaye oyunu onlineyok
korsan için neresi güvenilir bende pek almam gibi ama çok uçuk fiyatlı bir kaç oyun için denerim birrdr1 fiyat olarak hakkını çok veren bi oyun diyemem ya bende rdr2 ağır fanıyım rdr1 bitirmek için çok uğraştım bittiği an sildim geçtim o paralarla çok çok daha kaliteli oyunlar alırsın
korsanı desteklemem pek ama rockstarın saçma sapan fiyatlandırmasına karşı en azından 1.oyuna karşı korsanı savunurum
Genel olarak Öyle de A Way Out varken onu dedirtmem hocam ya![]()
fitgirl repack, torrentoyunindir var benim kullandiğimkorsan için neresi güvenilir bende pek almam gibi ama çok uçuk fiyatlı bir kaç oyun için denerim bir
Adam haklı hocam PS3 nın Ortalama bi oyunundan ne kadar zevk alabilirsinki At sürme zevk vermiyo silahlarda öyle seslendirmeler desen iyi deilrdr1 fiyat olarak hakkını çok veren bi oyun diyemem ya bende rdr2 ağır fanıyım rdr1 bitirmek için çok uğraştım bittiği an sildim geçtim o paralarla çok çok daha kaliteli oyunlar alırsın
korsanı desteklemem pek ama rockstarın saçma sapan fiyatlandırmasına karşı en azından 1.oyuna karşı korsanı savunurum
Bu tarz oyunlardan sonra bir müddet oyunlara ara verip nefes alın. Sonra iyi oyunlara başlayıp sağda solda kötülüyorsunuz. Biraz dopamin seviyeniz dengelensin![]()
inglizce ve ing altyazı oynuyorum ben ya hem dil gelişsin diye hemde orjinal dil daha iyidirThe Last of Part 1 - 2 Uncharted, God of War serisi oynanabilir. Türkçe dublaj var hepsinde
The Last of Part 1 - 2 Uncharted, God of War serisi oynanabilir. Türkçe dublaj var hepsinde
bir kere dublaj oynayın asik olacaksınızinglizce ve ing altyazı oynuyorum ben ya hem dil gelişsin diye hemde orjinal dil daha iyidir