Noctua Sıvı Soğutmasını Duyurdu !! Noctua Nl-Lc1-36 🔥

noctua ürüne sahip olan kişiler genelde elit kişilerdir.parasına bakmaz'alır geçer. ben gibilerde örnek verdiğin gibi laf salata yapar.

noctua ürüne sahip olan kişiler genelde elit kişilerdir.parasına bakmaz'alır geçer. ben gibilerde örnek verdiğin gibi laf salata yapar.
Noctua'ya lafım yok.
İşini çok iyi yapan bir firma AMA bu aletin fiyatı 280$. Vergi falan derken en az 17-18'den TR'ye gelir. Vergisiz fiyatı 14k zaten.
Bu fiyatlarda oled ekranlı lianli, tryx, rog gibi alternatifler var.
Videoda da arkadaş tryx'l denemiş ve sadece 5 derece fark yapmış.
Şahsi fikrim ekransız yerine 5 derece sıcaklık kaybına oled ekranlı alırdım.
Şundan yanlış dedim videoda armut ile elma kıyası var. Biri 5 bin diğeri 15 bin. tabii ki de bir zahmet iyi olsun.
Ama fiyatı 10k falan olsaydı kesinlikle düşünürdüm.
Ama 17-18'e almam. Ben islemcimi 12'ye almışım zaten:D
Sırf soğusun diye ondan daha pahalıya aio almak çok uçuk bir durum.
Dediğim gibi oled falan olsa kasada güzel dursa hani fanztezisine alırdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat farkı korkunç evet, ama performans farkı da korkunç iyi duruyor. Bize gelecek fiyatı çok daha uçuk gelmez umarım.
Vergisiz fiyatı 13.5k zaten. Vergiyle 16 oluyor.
Bak bu daha direkt çeviri.
Buna daha dist kârı eklemedim.
Yani 17'ye gelse iyi fiyat derim ama tahminim maalesef 20k.

Noctua'ya lafım yok.
İşini çok iyi yapan bir firma AMA bu aletin fiyatı 280$. Vergi falan derken en az 17-18'den TR'ye gelir. Vergisiz fiyatı 14k zaten.
Şundan yanlış dedim videoda armut ile elma kıyası var. Biri 5 bin diğeri 15 bin. tabii ki de bir zahmet iyi olsun.

ben almayı düşünüyorum ama 16k bandında satılırsa tabi :) zaten 3 adet fanı 9k yapıyor.

noctua dist kim?
inventus

Noctua'ya lafım yok.

Hocam zevkler ve renkler işte. Rog ryuo da absürt pahalı. Yemişim ekranı. Ekranı verdikleri paraya monitör alıyoruz baktığın zaman. Noctua da dereceden çok sessizliği istiyor insanlar. Kimi ekran sever kimi sessizlik. Ben sessizlik tarafındayım. tabii ki yinede 20k ya sıvı soğutucu almam ama param olsaydı hava soğutmasına 10k verip alırdım. Sonuçta çoğu insan 9800x3D falan kullanıyor rahatça soğuyabilen bir işlemci. Ama yüksek güç çeken bir işlemci olsa kesinlikle noctuanın sıvı soğutmasını tercih ederdim. Sadece biraz daha estetik ürün yapmayı öğrenseler keşke.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
inventus

Hocam zevkler ve renkler işte. Rog ryuo da absürt pahalı. Yemişim ekranı. Ekranı verdikleri paraya monitör alıyoruz baktığın zaman. Noctua da dereceden çok sessizliği istiyor insanlar. Kimi ekran sever kimi sessizlik. Ben sessizlik tarafındayım. tabii ki yinede 20k ya sıvı soğutucu almam ama param olsaydı hava soğutmasına 10k verip alırdım. Sonuçta çoğu insan 9800x3D falan kullanıyor rahatça soğuyabilen bir işlemci. Ama yüksek güç çeken bir işlemci olsa kesinlikle noctuanın sıvı soğutmasını tercih ederdim. Sadece biraz daha estetik ürün yapmayı öğrenseler keşke.
Çoğu insan 9800x3d kullanıyor kısmına katılmıyorum hocam:D
Bende 7800x3d kullanıcısı daha fazla.

Çoğu insan 9800x3d kullanıyor kısmına katılmıyorum hocam:D
Bende 7800x3d kullanıcısı daha fazla.
Oda soğuyabilen bir işlemci hava soğutmayla. Sıvı soğutmaya ihtiyaç duymuyor. Daha çok 170 200w tdp işlemciler için aio kullanırdım ben şahsen. Haricinde pek gerek yok. Görsellik olayı pc kasalarında bu aralar çok abartılıyor gibi hissediyorum. Instagramdaki setupçı sayfalar yüzünden olsa gerek.

Oda soğuyabilen bir işlemci hava soğutmayla. Sıvı soğutmaya ihtiyaç duymuyor. Daha çok 170 200w tdp işlemciler için aio kullanırdım ben şahsen. Haricinde pek gerek yok. Görsellik olayı pc kasalarında bu aralar çok abartılıyor gibi hissediyorum. Instagramdaki setupçı sayfalar yüzünden olsa gerek.
Ben görsel olarak güzel duruyor diye masaya beyaz 5090 koydum nsjsjssjsjsks.
Görsellik önemli bence.

1783110681829.webp

Ben görsel olarak güzel duruyor diye masaya beyaz 5090 koydum nsjsjssjsjsks.
Görsellik önemli bence.

Alıntıyı görüntüle
Valla hocam şu rainbow renkleri varya midemi bulandırıyor o kadar tiksiniyorum. RGB leri kapatsan bence çok daha klas durur diye düşünüyorum. Veya rainbow renklerini değişsen şöyle tek renk falan yapsan daha güzel durabilir.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Loky
Valla hocam şu rainbow renkleri varya midemi bulandırıyor o kadar tiksiniyorum. RGB leri kapatsan bence çok daha klas durur diye düşünüyorum. Veya rainbow renklerini değişsen şöyle tek renk falan yapsan daha güzel durabilir.
Bende seviyorum ya. Ama devamlı bakmıyorum zaten. Orda kendi kendine takılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,223,908
Üyeler
198,656
Son üye
Preator

Geri