Yapay Zekaya Web Sitesi Yaptırmak veya Site Domain Güncelleme

Reaksiyon skoru
144
Kurallarda şahsi site linki paylaşmak yasakmı bilmiyorum bi hatam varsa moderatörlerden şimdiden özür dilerim.
Web sitem şuan: https://gazianteptüpcü.com/ (gazianteptüpcü.com)

Arkadaşlar merhaba babam tüpçü ve bi web sitemiz var siteyi arkadaşıma yaptırdım ama kendisine şuan ulaşamıyorum 11 ağustosda alan adı ve server güncellemesi yapmam lazım alan adını ben aldım güncellerim sorun olmaz natrodan aldım ama sitenin dosyaları bende yok serveri nerden kiraladı bilmiyorum natrodan mı aldı güzelhostingdenmi aldı bilmiyorum nasıl öğrenirim acaba.
Bunu acaba web sitesinin dosyaaları olmadan yenileme yolu varmı acaba yoksa kendim bi ste açmam lazım ama biraz geniş çaplı bi site olcak resimlere bakarsanız her mahalle için bir alt sayfada var Ana sayfa Akarsu Ticaretse mesela Google ye "Yediteoe Tüpçü" yazınca o mahallenin alt sayfası "GÜneykent tüpçü" yazınca o mahallenin alt sayfası çıkıyor mesela site içerik olarak aynı sadece alt sayfalarda mahalle adı ekleniyor resimlerdeki gbi.
Acaba yapay zekaya bu şeklil bi site yaptırabilirmiyim
Adam yeditepe tüpçü yazdımı başka alt sayfa Güneykent tüpçü yazdımı başka sayfa çıkıcak sonuçda.
Bunu ücretli/ücretsiz yapabilcek güzel yapay zekalar varmı yada dediğim gibi şuanki siteyi kendim yenileyebilirmiyim?

Ekler

• 1782768696272.webp
    1782768696272.webp
    84.3 KB · Hit: 44
  • 1782768712152.webp
    1782768712152.webp
    25.4 KB · Hit: 39
  • 1782768765909.webp
    1782768765909.webp
    72.9 KB · Hit: 36
  • 1782768809720.webp
    1782768809720.webp
    44.6 KB · Hit: 42
  • 1782768871504.webp
    1782768871504.webp
    95.7 KB · Hit: 36
  • 1782768891454.webp
    1782768891454.webp
    95.4 KB · Hit: 45
Kurallarda şahsi site linki paylaşmak yasakmı bilmiyorum bi hatam varsa moderatörlerden şimdiden özür dilerim.

Arkadaşlar merhaba babam tüpçü ve bi web sitemiz var siteyi arkadaşıma yaptırdım ama kendisine şuan ulaşamıyorum 11 ağustosda alan adı ve server güncellemesi yapmam lazım alan adını ben aldım güncellerim sorun olmaz natrodan aldım ama sitenin dosyaları bende yok serveri nerden kiraladı bilmiyorum natrodan mı aldı güzelhostingdenmi aldı bilmiyorum nasıl öğrenirim acaba.
Bunu acaba web sitesinin dosyaaları olmadan yenileme yolu varmı acaba yoksa kendim bi ste açmam lazım ama biraz geniş çaplı bi site olcak resimlere bakarsanız her mahalle için bir alt sayfada var Ana sayfa Akarsu Ticaretse mesela Google ye "Yediteoe Tüpçü" yazınca o mahallenin alt sayfası "GÜneykent tüpçü" yazınca o mahallenin alt sayfası çıkıyor mesela site içerik olarak aynı sadece alt sayfalarda mahalle adı ekleniyor resimlerdeki gbi.
Adam yeditepe tüpçü yazdımı başka alt sayfa Güneykent tüpçü yazdımı başka sayfa çıkıcak sonuçda.
Bunu ücretli/ücretsiz yapabilcek güzel yapay zekalar varmı yada dediğim gibi şuanki siteyi kendim yenileyebilirmiyim?
Serverda yetkiniz yoksa düzeltemezsiniz anca yeni hosting ile yapmanız lazım yada arkadaşa ulaşmanız
Siteyi halledebilirim istersen

Nameserver'lar cloudflare'a yönlendirilmiş olduğundan hostingi bilmek pek mümkün değil. Gerçi bilseniz bile hosting firmaları başkasının hesabındaki dosyaları sizle paylaşmaz.

Kendi hostunuzu alıp sıfırdan yapılandıracaksınız mecbur. Sayfaları html olarak bir dosyaya kaydedin en azından sonradan replikasını oluştururken fayda sağlar. Yapay zeka olarak claude kullanmanızı öneririm, bu konularda çok iyi. Kolay gelsin.

Serverda yetkiniz yoksa düzeltemezsiniz anca yeni hosting ile yapmanız lazım yada arkadaşa ulaşmanız
Hocam valla çok büyük bi çıkmazdayım server yetkisini tam anlamadım ama domein natrodan alındı ordan server kiralanıyorsa gözükür herhal değilmi hesap benim üstüme natroda.
Hesaba girince ordan yenilenebilirmi server natrodan alınmışsa?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nameserver'lar cloudflare'a yönlendirilmiş olduğundan hostingi bilmek pek mümkün değil. Gerçi bilseniz bile hosting firmaları başkasının hesabındaki dosyaları sizle paylaşmaz.

Kendi hostunuzu alıp sıfırdan yapılandıracaksınız mecbur. Sayfaları html olarak bir dosyaya kaydedin en azından sonradan replikasını oluştururken fayda sağlar. Yapay zeka olarak claude kullanmanızı öneririm, bu konularda çok iyi. Kolay gelsin.
Hocam yazılım okumayı düşünüyorum ama şuana kadar herhangi bi web sitesi yapacak bilgim sıfır ciddi bi çıkmazda kaldım bazı yapay zekaların site yaptığını duymuştum o şekil bi tane yaparım diye düşündüm ama çok bi veriye ulaşamadım.
Natronun Güzelhostingin web sitesi yapma arayüzlerindende çok bişey anlamadım sıkıntı yani anlayacağın.

Hocam özelden bi telefonunu atarmısın arasam bi konuşsak imzana web geliştiricisi olduğunuda yazmışsın

Son düzenleme:
Hocam valla çok büyük bi çıkmazdayım server yetkisini tam anlamadım ama domein natrodan alındı ordan server kiralanıyorsa gözükür herhal değilmi hesap benim üstüme natroda.
Hesaba girince ordan yenilenebilirmi server natrodan alınmışsa?

Hocam yazılım okumayı düşünüyorum ama şuana kadar herhangi bi web sitesi yapacak bilgim sıfır ciddi bi çıkmazda kaldım bazı yapay zekaların site yaptığını duymuştum o şekil bi tane yaparım diye düşündüm ama çok bi veriye ulaşamadım.
Natronun Güzelhostingin web sitesi yapma arayüzlerindende çok bişey anlamadım sıkıntı yani anlayacağın.

Hocam özelden bi telefonunu atarmısın arasam bi konuşsak imzana web geliştiricisi olduğunuda yazmışsın
Kral sunucu arkadaşında değil mi bide panik yapmana gerek yok domain sendeyse hosting bağlantısını kesip kendi hostingini bağlayabilirsin. Bi siteden cpanel al istersen discord var zepett8 ekle ordan konuşalım yarın.

Kral sunucu arkadaşında değil mi bide panik yapmana gerek yok domain sendeyse hosting bağlantısını kesip kendi hostingini bağlayabilirsin. Bi siteden cpanel al istersen discord var zepett8 ekle ordan konuşalım yarın.
Hocam bende site dosyası yok domein bende sorun yok ama web dosyaları vs bende yok diğer dediklerini anlamadım ama halledebilirsek çok ama çok iyi olur. Dc den eklim seni ozaman yarın haberleşek.

Hocam bende site dosyası yok domein bende sorun yok ama web dosyaları vs bende yok diğer dediklerini anlamadım ama halledebilirsek çok ama çok iyi olur. Dc den eklim seni ozaman yarın haberleşek.
İsteği Attım hocam RxCronos benimki haberleşelim

Ekler

• 1783027065771.webp
    1783027065771.webp
    2.5 KB · Hit: 12

Hangi hostingden yayınlandığını öğrenmek kolay genelde ama arkadaşınız size hosting hesabının bilgilerini vermedikçe bir anlamı yok.

Açıkçası hosting falan uğraşmazdım ben, zaten frontend projesi, Github'a koyardım uygulamayı, pages ile yayınlardım. Nasıl olsa sadece frontend, oturum açma yok bir şey yok, hostinge para vermek enayilik frontend için, yada cloudflare CDN olabilir.

Backend tarafı eğer iyi tasarlanırsa zaten frontend kanada AI/ML'e güzel talimatlarla (promtlarla) yapılabilir. Sadece söz dizimi (syntax) okuma konusunda bilgi edinmenizi öneririm.

Backend tarafı eğer iyi tasarlanırsa zaten frontend kanada AI/ML'e güzel talimatlarla (promtlarla) yapılabilir. Sadece söz dizimi (syntax) okuma konusunda bilgi edinmenizi öneririm.
Yani hocam sıfır bilgim var web sitesine dair hayatımda hiç site yapmadım öğrenmeyi düşünüyordum hevesimde vardı yazılım mühendislği istiyorum hatta ama bu sınav temposu babamın işleri düşükdü onu yükseltmek için harcadığım zaman vs hiç vakit ayıramadım ozaman arkadaşım tasarladı saolsun biraz işler rayına oturdu ama sonuca göre ben öğrenemedim nasıl yapıldığıunu.
O sebeple ai ile yapılır mı? ditye sorayım dedim

Yani hocam sıfır bilgim var web sitesine dair hayatımda hiç site yapmadım öğrenmeyi düşünüyordum hevesimde vardı yazılım mühendislği istiyorum hatta ama bu sınav temposu babamın işleri düşükdü onu yükseltmek için harcadığım zaman vs hiç vakit ayıramadım ozaman arkadaşım tasarladı saolsun biraz işler rayına oturdu ama sonuca göre ben öğrenemedim nasıl yapıldığıunu.
O sebeple ai ile yapılır mı? ditye sorayım dedim
AI ile yapmak için bu sefer bilgisayar bilimleri temeli gerekecektir. :) Yani bir şekilde dişini sıkıp matematiği çözmen gerekiyor. Yazılım mühendisliği bölümü bu arada bomboş bir bölüm, bilgisayar bilimleri veya matematik bölümü + AÖF'ten bilgisayar programcılığı (hiç temel yoksa tercih edilmeli) okuman gerekiyor. İşin esprisi aslında matematiksel düşünme yeteneğinden geliyor dostum. Eğer matematiksel düşünmek zor geliyorsa felsefeyle birlikte promt oluşturma rehberine bakabilirsin.

AI ile yapmak için bu sefer bilgisayar bilimleri temeli gerekecektir. :) Yani bir şekilde dişini sıkıp matematiği çözmen gerekiyor. Yazılım mühendisliği bölümü bu arada bomboş bir bölüm, bilgisayar bilimleri veya matematik bölümü + AÖF'ten bilgisayar programcılığı (hiç temel yoksa tercih edilmeli) okuman gerekiyor. İşin esprisi aslında matematiksel düşünme yeteneğinden geliyor dostum. Eğer matematiksel düşünmek zor geliyorsa felsefeyle birlikte promt oluşturma rehberine bakabilirsin.
Hocam işin nasıl işlediğini az buçuk biliyorum yatkınlığım var ama pratikde hangi programları fln kullanacam fln nasıl yapacam bilmiyorum.
Bi ara web sitesine Google ads için Ads etiketi ve açıklamalı sniper eklicektim onu bile ekleyemedim. Benim yazılım yada bilgisayar mühendisliği okuma amacım yapabileceğimi düşündüğüm başka bi meslek dalı yok ya babam gibi tüpçü olcam esnaf olcam yada sevdiğim bi işle uğraşacam.

Ai ile web sitesi kurdurmak da belki kolaydır ama bunu yayına nasıl alcam hiç bilmiyoruım yani bu senin dediğin bilgisayar bilimleri temeli lazım bunun için ve o bende yok. Genellikle donanımla ilgileniyorum yazılıma da merakım var ama Babamın ekonomik durumları zamanında pc nin leş gibi olması ve Akademik baskılardan (Yks hazırlık süreci vs) dolayı başlayamadım. Ve şuanda biraz araştırınca şuanki sitenin Ai ile yapılmış bi site oldunu farkettim. ve bu arkadaş beni 2 ay kadar bekletti ** elle yazıyom diye. En çok o zoruma gidiyor.
Pc hocası facebook forumunda prime zamanlarımda bi adamın sorununu çözmeden gözüme uyku girmezdi.
Benim arkadaşımın ekonomik durumu kötü olacak bende o siteyi en üstde çıktığından emin olmadan uyku uyuyacam tey tey tey zaten zoruma giden şuan bu.
Adama google ads için web başlığına Snipper kodu attım bunu ekle dedim eklemedi.
Şimdi iban at web sitesi server güncelle diyom onuda yapmıyor ama instada vs aktif postları beğeniyor benim telefonumu açmıyor buda böyle biri işte.
İnsan herzamanmı en yakınlarından kazık yer benim kuzenlerim benim dükkanımın konumuna kendi telefon numaralarını koyacak kadar büyük bi ***** luk yaptı zaten bide arkadaşından böyle bi kazık yemek insana çok koyuyor.
İçimdekileri bağıra çağıra vurmak istiyorum çünkü bunları yaşamayı haketcek hiçbirşey yapmadım sadece yazabiliyorum ama içimdeki sıkıntı bi türlü dışarı çıkmıyıyor derdim ben kime anlatim baştan herşeyi anlatsam 1 saat aralıksız anlatırım belki ama kime anlatacam onuda bilmiyorum Akrabalar bile bu olaya tamam kaldırdı tlefonu diyip geçti mesela.
Olan ne oldu biliyonmu benim karşıma adam tüp verdi kadının tüp saatini alıp yeni saat satmışlar uymadığı için kadına da karşıdan geliyoz dedi ihale bize patladı. Babam akşam yemepğine 1 paket fasülye alamazken gitti kadına mecbur sıfır bi tüp saati verdi. böyle zamanlardn geçtik biz ama kimsenin umrunda değil..

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,049
Üyeler
199,511
Son üye
Ayaz_

Geri