Ben S24FE kullanıyorum burada s25fe derim AI(resimden görsel kaldırma,oluşturma,bulma vb) özellikleri kamerası felan çok iyi. Yazılım desteği de 7 yıl dı yanlış hatırlamıyorsam. Garanti ve servis konusuna hiç deyinmiyorum bile evde başka bir samsung telefon vardı sim kart yuvası bozuktu diye anakartı komple ücretsiz değiştiler süreçte gitmesi gelmesi 1 hafta sürdü. Ama tabi işlemci bazında ve batarya tarafında poco daha iyiÖnem verdiğim şeyler işletim sistemi optimizasyonlari sosyal medya da çok ısınmamasi servis ve parça desteği ekran ve en az 4 5 sene kullanmak
Bu Xiaomi alt markalarının hiçbirinde olmayan bir şey, yazılımları leş hepsinin. Pocoda bence parça kaliteleri de kötü genel olarak bozulma olayı çok görüyorum.işletim sistemi optimizasyonlari
tabikide s25 isterse pocoda nasa islemcisi olsun gene o paralar verilmez o kadar para vericem bide buglı reklamlı dandirik xiaomi istemcisini kullanıcam yok daha nelerÖnem verdiğim şeyler işletim sistemi optimizasyonlari sosyal medya da çok ısınmamasi servis ve parça desteği ekran ve en az 4 5 sene kullanmak