2.El(1250€)RX 9060xt Sistem Alınır mı

Alman

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1250
Selam arkadaşlar Almanya'da yeniyim kendime 2. el komple sistem dizmek istiyorum.

bu sistem nasıl ve gidince napmam lazım veya fiyatına değer mi?

AMD Ryzen 5 7500F
AMD Radeon RX 9060 XT (16 GB VRAM
32 GB DDR5 (6000 MHz)
1 TB NVMe M.2 SSD
BenQ Zowie 240Hz
Logitech G Pro X Superlight 2
HyperX Cloud III Wireless
Razer Huntsman Mini

resimlere göre

Lütfen bilgilendirin.

pahalı

Pahalıda Arkadaş almanyada yaşıyosa onun Ekonomisine değişir Pahalı konusunda yorum yapmak mantıksız gibi

Ama onun dışında sistem iyi Ama bunu Türkiyede daha ucuza Toplarsın orası daha doğru

Pahalıda Arkadaş almanyada yaşıyosa onun Ekonomisine değişir Pahalı konusunda yorum yapmak mantıksız gibi

Ama onun dışında sistem iyi Ama bunu Türkiyede daha ucuza Toplarsın orası daha doğru
Yok ben burdaki piyasayı tam bilmediğim için dolandırılmış gibi hissetmek istemedim. Adama 1000-1100 için sorduğumda yan ürünleri bedava veriyorum zaten 1300 güzel indirim vs yazdı sonra 1250 son fiyatım dedi.

Yok ben burdaki piyasayı tam bilmediğim için dolandırılmış gibi hissetmek istemedim. Adama 1000-1100 için sorduğumda yan ürünleri bedava veriyorum zaten 1300 güzel indirim vs yazdı sonra 1250 son fiyatım dedi.
Valla fiyat konusunda yorum yapamam almanya ekonomisi farklı türkiye ama Euro yu tl ye çevirince Fiyat mantıksız geliyor ama belki o fiyat oranın uygunudur

Valla fiyat konusunda yorum yapamam almanya ekonomisi farklı türkiye ama Euro yu tl ye çevirince Fiyat mantıksız geliyor ama belki o fiyat oranın uygunudur
Haklısın. Geminiye sorduğumda "Her Şeyi Sıfır Alsan: 1.105€ (Kasa) + 710€ (Ekipman) = ~1.815€ "

cevabını verdi

şimdi oranın sitesini bilmiyorum ama sıfır 32gb ram 9600x işlemci 5060ti ekran kartı 1tb m2 ssd toplam 1085 euro ediyor belki daha ucuz yerler vardır almanya da hangileri popüler bilmiyorum ama buradan daha uyguna satıyorlardır

şimdi oranın sitesini bilmiyorum ama sıfır 32gb ram 9600x işlemci 5060ti ekran kartı 1tb m2 ssd toplam 1085 euro ediyor belki daha ucuz yerler vardır almanya da hangileri popüler bilmiyorum ama buradan daha uyguna satıyorlardır
Valla fiyat konusunda Yorum yapmamayı seçiyorum baktığın kaynaklar doğru Olabilir ama bilemiyorum işte Klasik Tl nin değeri Endişesi

Haklısın. Geminiye sorduğumda "Her Şeyi Sıfır Alsan: 1.105€ (Kasa) + 710€ (Ekipman) = ~1.815€ "

cevabını verdi
idealo.de yi kullan akakçe gibi bir yer ama avrupa

idealo.de yi kullan akakçe gibi bir yer ama avrupa
şu anda tam düzeni oturtmuş değilim daha yeni işe girdiğim için kartla pek alışveriş yapamıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam biri bana 1400 € teklif etti diyip ilanı rezerve etti:)

Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti;
İşlemci: Intel Core i5-12400F (12. nesil)
; RAM: 16 GB;
Depolama: 1 TB SSD.
Sete dahil olanlar:
244Hz oyun monitörü,
144Hz monitör,
Xbox kumandası, Razer oyun kulaklığı,
Logitech G Pro oyun faresi (güncel
model).

750 euro

bu nasıl

Son düzenleme:
şu anda tam düzeni oturtmuş değilim daha yeni işe girdiğim için kartla pek alışveriş yapamıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam biri bana 1400 € teklif etti diyip ilanı rezerve etti:)

Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti;
İşlemci: Intel Core i5-12400F (12. nesil)
; RAM: 16 GB;
Depolama: 1 TB SSD.
Sete dahil olanlar:
244Hz oyun monitörü,
144Hz monitör,
Xbox kumandası, Razer oyun kulaklığı,
Logitech G Pro oyun faresi (güncel
model).

750 euro

bu nasıl
Baba Bilemiyorum ama türkiye fiyatı için pahalı euroyu çevirince

Geri