Hala Ddr4 Sistem Toplanırmı?

yok hocam haklısınız daha henüz bir bütçem yok çunku ztn almaya kalkarsam am5 e geççeğim için parçaların hepsini birden değiştirmem gerekicek ama ramlar için 20k dan fazla ayırmaya gözüm yok ztn öyle wow bi performansda beklemiorm en baba ayarlarda 60-70 fps te takılı kalsam yeter
ram konusunda oyuzden biraz ısrarcıyım hikayeli oyunlarda özellikle 15-20 gb ram yediğini biliorm 16 gb le dayanibilirmiyim bilmem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

siz ne öneririsiniz hocam am5 ve am4 için?
Bende daha yeni sistemi değişmeye başladım ddr4 16gb 5800x3d Sistemim vardı 3090 ti ı değişmedim sadece

16gb ram şuanda yeni oyunlara yeterli ama Sadece sınırda problem o

Ne oynayacaksın?
last of us part 2
Fh 6
Rainbow six siege
Mortal kombat 1
Cs 2 vb klasikleşmiş fps oyunları

(Fh 6 hariç bütün oyunları şuan ortalama ayarlarda oynayabiliorm 5070 e geçince hepsini ultrada dlss açık bi şekilde 80-90 oynarım diye düşünüyorum? ram yetermi orasını bilmem çok hakim değilim sadece gameplay testlerindeki verilere göre bir varsayımda bulundum)

Bende daha yeni sistemi değişmeye başladım ddr4 16gb 5800x3d Sistemim vardı 3090 ti ı değişmedim sadece

16gb ram şuanda yeni oyunlara yeterli ama Sadece sınırda problem o
5800x3d ye de baktımda aslında hocam şuan çok aptalca fiyattlara satılıyor nedenini bilmediğim bi şekilde şuan 3090 ti ile hala 16gb ramdamısınız hocam bi sorun yaşadınızmı hiç

last of us part 2
Fh 6
Rainbow six siege
Mortal kombat 1

(Fh 6 hariç bütün oyunları şuan ortalama ayarlarda oynayabiliorm 5070 e geçince hepsini ultrada dlss açık bi şekilde 80-90 oynarım diye düşünüyorum? ram yetermi orasını bilmem çok hakim değilim sadece gameplay testlerindeki verilere göre bir varsayımda bulundum)

5800x3d ye de baktımda aslında hocam şuan çok aptalca fiyattlara satılıyor nedenini bilmediğim bi şekilde şuan 3090 ti ile hala 16gb ramdamısınız hocam bi sorun yaşadınızmı hiç
Ben çok eskiden topladım hocam 3090 ti 5800x3d sistemi

Şuanda 64gb dayım ddr5 platformumdayım İmzada yazdığım sistemdeyim şuan

last of us part 2
Fh 6
Rainbow six siege
Mortal kombat 1

Sakın 5800x3d gibi bi hata yapma eskiden 5800x3d çok pahalı deildi iyi bir işlemciydi almıştım

last of us part 2
Fh 6
Rainbow six siege
Mortal kombat 1

The Last of Us Part II haricinde (o bile dahil olabilir belki) hiçbir oyunda 32GB'a muhtaç değilsin ki. Neden 32GB RAM çok öncelikli gibi 16GB RAM istemiyorsun? 32GB RAM'e şimdiden masraf yapmak yerine gidip M2.SSD'ni, kasanı, güç kaynağını hatta belki de ekran kartını daha güzel bir şey alabilirsin. Bahsettiğin oyunlarda DLSS 4 falan varsa üç haneli sayıları görürsün büyük ihtimalle.

5800x3d o parayı verene kadar o parayla AMD5 işlemci ve anakart alıyorsun
çok garip bir fiyatta satılıyor muhtemelen üretimi yok diye

5600 ile 5070 kullanıyorum 2K'da çok güzel çalışıyor.

Benim de ddr4 sistemde gpu bozuldu, en az 20k çıkacaktı cepten, üstüne işlemci de lazık olacaktı, yani 26 falan gibi, am4'e para harcayacağıma üzerine 20 25 daha koyup am5'e geçtim, eski parçaları da 10'a falan okutsam hayırlı işler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,660
Üyeler
199,408
Son üye
denizprime

Geri