Yardım 10.000tl Mouse Önerisi

Hocam bi taraf superstrike süper diyor bi taraf alma diyor kafam karıştı. ama mediamarkı aradım sadece 3 taksit diyor attığım 2 mouse arasında kaldım yine hangisini öneririsiniz?
Hocam bak şunu söyleyim Superlight 2 kullanıyorum superstrike çıkmadan önce dunyanın en iyi mouse uydu onun bir düşük modeli fps oyuncusuyum mükemmel bir Mouse

Superstrike dan iyi bir teknoloji yok Şuanda Yüzeyi Plastik evet ama kaliteli sert hissetiriyo dandik rampage gibi sanmayın

Ama attığınız Mouse larda iyi Siz hissiyat arıyorsanız tabii ki attıklarınız ama Eğer teknoloji arıyorsanız superstrike dan iyisi yok ayrıca Hissiyat diyorum ama superstrike ın yüzeyide ergonomiside mükemmel

Bilmediğim için soruyorum 10bin TL bir mouse için fazla değil mi ?
bu kadar yüksek seviyedeki bir mouse ne gibi bir artı sunacak kullananlara.

Hocam bak şunu söyleyim Superlight 2 kullanıyorum superstrike çıkmadan önce dunyanın en iyi mouse uydu onun bir düşük modeli fps oyuncusuyum mükemmel bir Mouse

Superstrike dan iyi bir teknoloji yok Şuanda Yüzeyi Plastik evet ama kaliteli sert hissetiriyo dandik rampage gibi sanmayın
Hocam emin olun 6 taksit olsaydı kesinlikle denemek istediğim bir mouse olurdu ama 3 taksit olmuyor maalesef

Hocam bi taraf superstrike süper diyor bi taraf alma diyor kafam karıştı. ama mediamarkı aradım sadece 3 taksit diyor attığım 2 mouse arasında kaldım yine hangisini öneririsiniz?
Superstrike mouse Superlight la aynı yüzey ve kalıpa sahip olduğundan dolayı bu yorumu yapabiliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilmediğim için soruyorum 10bin TL bir mouse için fazla değil mi ?
bu kadar yüksek seviyedeki bir mouse ne gibi bir artı sunacak kullananlara.
Gereksiz fazla şey sunuyo Diyim anla

Oyunlar henüz bu kadar teknolojiye adam akıllı optimize bile deil

Ama Yüksek hz monitörün farsa çok kullanışlı Fps oyunlarda

Hocam emin olun 6 taksit olsaydı kesinlikle denemek istediğim bir mouse olurdu ama 3 taksit olmuyor maalesef
Yo bi arkadaş Superstrike almayın kesinlikle diye bir yorum yapmış ya ben ekstra olarak yine söylemek İstedim

Ama onun dışında önerdiklerinizin arasında WlMouse huran gibi en iyisi Özellikle Mor gri renkleri çok hoş

Son düzenleme:
Superstrike mouse Superlight la aynı yüzey ve kalıpa sahip olduğundan dolayı bu yorumu yapabiliyorum

Gereksiz fazla şey sunuyo Diyim anla

Oyunlar henüz bu kadar teknolojiye adam akıllı optimize bile deil

Ama Yüksek hz monitörün farsa çok kullanışlı Fps oyunlarda

Yo bi arkadaş Superstrike almayın kesinlikle diye bir yorum yapmış ya ben ekstra olarak yine söylemek İstedim

Ama onun dışında önerdiklerinizin arasında WlMouse huran gibi en iyisi
Eyvallah hocam bende onu alacagım sanırım diğeri aşırı lüks duruyor o yüzden al benisi vardı biraz

evet hocam 8200 oldu sepette iyi mi? gerçekten? en azından ele alınca kaliteyi hissettiriyormu hocam
Malzeme kalitesi Wlmouse serilerinde zaten çok üst düzey oluyor, performansı kesinlikle fiyatını hak ediyor bana göre tek dezavantajı şarjı 8khzde hızlı bitiyor onun haricinde her şeyiyle mükemmel mouse. Bende aynı zamanda ying ve beast x serileride var.

Malzeme kalitesi Wlmouse serilerinde zaten çok üst düzey oluyor, performansı kesinlikle fiyatını hak ediyor bana göre tek dezavantajı şarjı 8khzde hızlı bitiyor onun haricinde her şeyiyle mükemmel mouse. Bende aynı zamanda ying ve beast x serileride var.
Hocam mesela 8Khz de ne kadar suruyor bitmesi? ortalama süre nedir acaba bide varsa hem dongle hemde mouse fotosu atabilirmisiniz?

Hocam mesela 8Khz de ne kadar suruyor bitmesi? ortalama süre nedir acaba bide varsa hem dongle hemde mouse fotosu atabilirmisiniz?
Şuan tatilde olduğum için fotoğrafı atmam 1 hafta sürebilir :D Hocam benim gibi her gün 10 saat oyun oynarsan eğer 1 haftada bitiyor

Şuan tatilde olduğum için fotoğrafı atmam 1 hafta sürebilir :D Hocam benim gibi her gün 10 saat oyun oynarsan eğer 1 haftada bitiyor
Haa oyleyse sorun degil hocam bende insanlar öyle yaziyorki 5 6 saatte bitiyor sandım :D sorun olmaz aliyorum o zaman birde normal kablolu şarj demi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,146
Üyeler
198,702
Son üye
solozebra

Geri