Turknet Googleplay ve YouTube Sorunu Tavsiyeniz Varmı ?

Rickkyy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
779
Google Play'den wifi ile bağlanınca bir şey indiremiyorum. %1 veya %28 vs. takılı kalıyor.
Benzer bir problemi youtube ilede yaşıyorum geri kalan şeyler normal.
Mobil veri ile bağlanınca sorun yok iniyor. Başka cihazda Wi-Fi ile bağlanınca ondada aynı sorun oluşuyor. Buda Wi-Fi yi kesin sorun yapıyor. Bunlar dışında wifi kullanımında google, forum vs. sorun yok.
Bunun için öneriniz varmı sağlayıcıyla görüştümde 24 saat oldu hâlâ bir çözüm yok.
Sağlayıcım : TurkNet Gigafiber altyapısı olmadığından 100mb kullanıyorum yani dolaylı yoldan TT.

KONU HAKKINDA BENDE PROBLEM YAŞIYORUM. DÜN NE OLDUYSA DÜNDEN BERİ GOOGLE PLAYDEN GÜNCELLEME YAPILMIYOR. AMA MOBİL VERİ ÜZERİNDEN PROBLEM YAŞAMIYORUM. ŞİMDİ TÜRKNETE ARIZA KAYDI OLUŞTURDUM VE CEVAP BEKLİYORUM.

Bende komple internet gitti genel arıza varmış.
950 lira yapmayı biliyolar.
Verdikleri hizmete bak

AYNEN ÖYLE ÇOK HAKLISIN. BU GİDİŞLE 10 YILLIK ABONELERİNİ KAYBEDECEKLER. BAŞKA BİR İNTERNET SAĞLAYICISINA GEÇMEYİ PLANLIYORUM. YETTİ ARTIK !!! HEM YAVAŞ HİZMET HEM PAHALI HİZMET VERİYORLAR !!!

Verdikleri hizmete bak
İnternete gelen zam çok fazla bence. Özellikle gigafiber'den faydalanamayan kullanıcılar için. Ben turktelekom altyapısındayken düşük mb alıyordum ama bu kadar sorun yaşamıyordum. Turknet biraz yormaya başladı. Kayıt açınca hızlı dönüş yapıyorlar ondan yana sıkıntı yokta bir internet sağlayıcısına göre çok fazla kopma ve sorun oluyor. Birde geceleri ekstra hızı düşürüyorlar gibide ben çok gece kullanmadığım için takılmadım. Ara ara fast'den ölçün mesela 100mb internetiniz 50 civarına düşmüş oluyor arayıp siz kayıt açıp onlara sıfırlatmadığınız sürecede düzelmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AYNEN ÖYLE ÇOK HAKLISIN. BU GİDİŞLE 10 YILLIK ABONELERİNİ KAYBEDECEKLER. BAŞKA BİR İNTERNET SAĞLAYICISINA GEÇMEYİ PLANLIYORUM. YETTİ ARTIK !!! HEM YAVAŞ HİZMET HEM PAHALI HİZMET VERİYORLAR !!!
Açıkçası turktelekom dışında hepsi aynı terane geçincede pişman oluyorsun. Millenicomuydu vodafone'siydi falan hepsi benzer hizmet. Altyapıyı TT'den çekiyorlar gigafiber hariç. En azından turknette hızlı muhattap buluyorsun. Uygun kampanyalı fiyata gigafiber kullanacağın yer varsa geçte yoksa geçme. Anlık sinirler pişman ediyor hep. Mecbur bekleyeceğiz. Şuan en mantıklı sağlayıcı benide mağdur etmesine rağmen Turknet maalesef ki. Turktelekom veya Turkcell (TT altyapısı birazda fatura kaçırınca sizi yolan bir firma fakat tanıdıklarım memnun kopma yaşamıyorlarmış) saçmalık yapmasa fiyatları düşürse ona geçeceğimde çok pahalılar.

Verdikleri hizmete bak

950TL ne lan millete geciyorlar resmen bakin mobil tarafta en pahali olan operator turkcell ama onlar bile 1000 mbps eger kendi altyapialri varsa bolgenizde 800TL ye veriyorlar 'Limitsiz'' yani limitli falanda degil ayrica daha gecenlerde fiyati 600du sonra 699TKL mi ne oldu simdi 950 yapmislar AMMAAAA yillik alirsaniz yine 699TL zorla insanlara yillik aldirtmaya calsiiyorlar

La turknet'in asil olayi zaten tahhutsuzden ziyade uygun fiyat ve daha iyi internet hgizmeti ayrica kendi altyapi kurmak yerine genelde cogu bolgedeki altyapiyi kiraladiklari icin daha uygun fiyata sunmalariydi sahsen 600TL uzeri hadi zorlarsan 700TL uzeri 1krs biel verilmez Turknete ozelliklede ariyip ulasamiyorsun musteri temsilcisi vs. yok anca sitelerine girip yazili olarak ulasiyorsun vs... oda pek cozmuyor bence teknik ekip vs. yolladikalrini hic gormedim ben kurulum disinda ''efendim suan olmasi lazim, efendim bolgenizdeki sorun, efendim sorun bolgenizdeki yogunlukta biz bir sey yapamayiz (ki istanbulun yogunlkguu en az olan yerlerinden birinde yasiyorum oysaki) vs..'' gibi seyler uyduruyolar geciyolar

950TL ne lan millete geciyorlar resmen bakin mobil tarafta en pahali olan operator turkcell ama onlar bile 1000 mbps eger kendi altyapialri varsa bolgenizde 800TL ye veriyorlar 'Limitsiz'' yani limitli falanda degil ayrica daha gecenlerde fiyati 600du sonra 699TKL mi ne oldu simdi 950 yapmislar AMMAAAA yillik alirsaniz yine 699TL zorla insanlara yillik aldirtmaya calsiiyorlar

La turknet'in asil olayi zaten tahhutsuzden ziyade uygun fiyat ve daha iyi internet hgizmeti ayrica kendi altyapi kurmak yerine genelde cogu bolgedeki altyapiyi kiraladiklari icin daha uygun fiyata sunmalariydi sahsen 600TL uzeri hadi zorlarsan 700TL uzeri 1krs biel verilmez Turknete ozelliklede ariyip ulasamiyorsun musteri temsilcisi vs. yok anca sitelerine girip yazili olarak ulasiyorsun vs... oda pek cozmuyor bence teknik ekip vs. yolladikalrini hic gormedim ben kurulum disinda ''efendim suan olmasi lazim, efendim bolgenizdeki sorun, efendim sorun bolgenizdeki yogunlukta biz bir sey yapamayiz (ki istanbulun yogunlkguu en az olan yerlerinden birinde yasiyorum oysaki) vs..'' gibi seyler uyduruyolar geciyolar
Valla ben yıllık alıyorum ondan uyguna geliyor yoksa başka firmaya geçerdim. Turktelekom veya Turkcell dışında geçmezdim ama. Telefondan kayıt oluşturunca 5dk geçmeden kendileri arıyor genelde. O konuda sorun yok daha iyi bence, iletişim sistemleri. Turknet'in ekibi gelmiyor ya Turktelekomdan yönlendiriyorlar. Katılıyorum 700TL üstü mantıksız. Bende turkcell gigafiber geçecektimde kampanya varken kendi altyapıları olmayınca turktelekom altyapısından dağıtıyorlar oda turktelekom'dan pahalıya geliyor.

Sorun anlık düzelir gibi oluyor. Sonra tekrar başlıyor. Sizde durum nedir?
Şuan baktım süreç aynı şekilde dünden beri çok sinir bozucu.

Sorun anlık düzelir gibi oluyor. Sonra tekrar başlıyor. Sizde durum nedir?
Ek bilgi olarak demin mail atmam gerekti mail atarkende kitleniyor :D Mail atamıyorum. Google servisi çökünce heryer çöküyor resmen. Tek firmaya mecbur bırakılmamız üzücü.

Şuan baktım süreç aynı şekilde dünden beri çok sinir bozucu.

Ek bilgi olarak demin mail atmam gerekti mail atarkende kitleniyor :D Mail atamıyorum. Google servisi çökünce heryer çöküyor resmen. Tek firmaya mecbur bırakılmamız üzücü.
Google tv varsa, ayarların çoğunu açamıyosun bide mesela

Arkadaşlar sorunumu hala çözmedi Türknet ama geçici bir çözüm buldum.
GEÇİCİ ÇÖZÜM : Proton VPN yükleyip VPN ile telefonunuzu tabletinizi güncelleyebilirsiniz wifiye bağlıyken. Denedim çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,706
Üyeler
198,616
Son üye
nonamed0g
Geri