Çözüldü✓ Aula F75 Almalı Mıyım?

HunTierS

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3000
3000 lira kadar bütçem var ve klavyemi yenilemek istiyorum. İstediğim özellikler gevşeme yapmaması, çok fazla yer kaplamaması yani numerik tuşlar olmaması, sesinin tok ve sessiz olması ve kablosuzsa kablolu seçeneği olması. Böyle araştırıp kendim Aula F75'te karar kıldım. 3000 lira bütçem var ve bu klavyeye tam yetiyor. Bunu mu almalıyım yoksa aynı fiyatlarda daha iyisi var mı? Bir de bu fiyat bu klavyeye uygun mu indirim beklemeli miyim?

la zamanında 900 alıp 1.5 satmıştım en büyük pişmanlığım ondaki tad başkaydı ama 3k verirmiydim tartışılır baya

3000 lira kadar bütçem var ve klavyemi yenilemek istiyorum. İstediğim özellikler gevşeme yapmaması, çok fazla yer kaplamaması yani numerik tuşlar olmaması, sesinin tok ve sessiz olması ve kablosuzsa kablolu seçeneği olması. Böyle araştırıp kendim Aula F75'te karar kıldım. 3000 lira bütçem var ve bu klavyeye tam yetiyor. Bunu mu almalıyım yoksa aynı fiyatlarda daha iyisi var mı? Bir de bu fiyat bu klavyeye uygun mu indirim beklemeli miyim?
2.2k ya aldım geçen sene. şarjı hiç bitmedi daha. gecikme vesaire hiçbir sorunu yok. ayrıca tok bir klavye yapısı var.

Kasa kalitesi iyi değil bence , bi tık daha koyup monsgeek bakabilirsin
Hocam hem ona hem de türkçe tuş takımına para vermem gerekir o zaman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.2k ya aldım geçen sene. şarjı hiç bitmedi daha. gecikme vesaire hiçbir sorunu yok. ayrıca tok bir klavye yapısı var.
Temizliği rahat yapılıyor mu hocam tuş çıkarma takmada falan problem oluyor mu?

Hocam 3 gün önce aldım en ufak pişmanlığım yok tuş sesini duyayım diye kulaklıkla oyun oynamıyorum o kadar söyleyeyim.

Ekler

• 1000077548.webp
    1000077548.webp
    654.8 KB · Hit: 12
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,989
Üyeler
198,672
Son üye