Lenovo Legion İçin İ9 14900hx mi Yoksa İ7 255hx mi

NwRon

80+
Reaksiyon skoru
42
Oled ve legion olması almamda çok etkili oldu. Bu özelliklere biraz pahalı yoksa

Ne için kullanacaksın bilmiyorum ama oyun içinse ikiside alınmaz rtx 5070ti laptoplara bakmanı öneririm. İkisinden birini sorarsan da bi tık daha güçsüz ama çok daha az ısınan ve verimli işlemci daha iyi olur

Core ultra tabii ki. 14. nesil cayır cayır yanıyor eskidi artık.
Cidden o kadar fark var mı, iptal edersem birkaç gün daha bekleyeceğiö
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne için kullanacaksın bilmiyorum ama oyun içinse ikiside alınmaz rtx 5070ti laptoplara bakmanı öneririm. İkisinden birini sorarsan da bi tık daha güçsüz ama çok daha az ısınan ve verimli işlemci daha iyi olur
Ya doğru diyorsun fiyatı da zaten 5070ti a yakın ama bu laptobun da kalitesi çok yüksek. Birde oled olması fiyatını baya yükseltiyordur

Ya doğru diyorsun fiyatı da zaten 5070ti a yakın ama bu laptobun da kalitesi çok yüksek. Birde oled olması fiyatını baya yükseltiyordur
Kalite ve ekran konusunda haklısın ama 5070 2k için yetmiyor vram i doluyor

5070 ti olması oled olmasından daha önemli bence
oled bakacaksan 5070 ti bak yoksa ekrana çok fazla bütçe gidiyor

8GB Vram devri kapanmak üzere hocam. 12GB aşağısı almamak lazım mümkünse. O yüzden 5070Ti almak isabet olur hele bu bütçede. yoksa 50k ya alacağın 5060lı laptoplardan çok da fazla güçlü değil bunlar.

Kalite ve ekran konusunda haklısın ama 5070 2k için yetmiyor vram i doluyor
8GB Vram devri kapanmak üzere hocam. 12GB aşağısı almamak lazım mümkünse. O yüzden 5070Ti almak isabet olur hele bu bütçede. yoksa 50k ya alacağın 5060lı laptoplardan çok da fazla güçlü değil bunlar.
5070 ti olması oled olmasından daha önemli bence
oled bakacaksan 5070 ti bak yoksa ekrana çok fazla bütçe gidiyor
5070 o kadar kötü mü cidden, bence 5070ti ile arasında bahsettiğiniz kadar yok. Ben sadece legionın kalitesine güveniyorum ama 5070ti olanları da aşırı pahalı. Nereye baksam gameaçgaraj fln görüyorum. Açıkcası ben laptobu o kadar zorlayacağımı da düşünüyorum. Geçen sene 5070ti almıştım (sınav sebebiyle sattım) ve PUBG cs dışında oyun oynamıyordum. Bu laptobun da beni yüz üstü bırakacağını düşünmüyorum. Herkes sürekli daha fazla fps diyor fakat ekranda bunu yeteri kadar güzel bir şeklide göremedikten sonra boşa gidiyor. Bu yüzden oled konusunda bu kadar ısrar ediyorum

Neyse eğer ısrar ettiğiniz kadar değilse sorduğum soruya ne diyorsunuz. İ9 u iptal edip i7 alayım mı, bu bana 2 güne mâl olacak

5070 o kadar kötü mü cidden, bence 5070ti ile arasında bahsettiğiniz kadar yok. Ben sadece legionın kalitesine güveniyorum ama 5070ti olanları da aşırı pahalı. Nereye baksam gameaçgaraj fln görüyorum. Açıkcası ben laptobu o kadar zorlayacağımı da düşünüyorum. Geçen sene 5070ti almıştım (sınav sebebiyle sattım) ve PUBG cs dışında oyun oynamıyordum. Bu laptobun da beni yüz üstü bırakacağını düşünmüyorum. Herkes sürekli daha fazla fps diyor fakat ekranda bunu yeteri kadar güzel bir şeklide göremedikten sonra boşa gidiyor. Bu yüzden oled konusunda bu kadar ısrar ediyorum

Neyse eğer ısrar ettiğiniz kadar değilse sorduğum soruya ne diyorsunuz. İ9 u iptal edip i7 alayım mı, bu bana 2 güne mâl olacak
Baktığınız cihazların ekranları 2K çözünürlükte. 5070 yeni çıkacak oyunların çoğunda native 2K oynatmaya yetmeyecek. Vram kısıtından dolayı. Ben dlss performansa alır oynarım derseniz o da sıkıntı çünkü dlss zaten vram'in bir kısmını kullanıyor o açıdan yine yetmeyebilir. 5070 ile 5070ti arasında ortalama %35 civarı performans farkı var yine siz bilirsiniz. İlla ki bu iki cihazdan biri olacaksa core ultra olanı alın.

Yni iptal ediyorum ozmn. Umarım yakın zamanda indirime girmez, tekrar iptal etmek zorunda kalmak istemiyorum.

Bakalım ozmn, umarım pişman olmam

İ7 olan daha ucuz bu arada

Başka yorumu olan var mı, ben pek pişman olacağımı sanmıyorum

Ultra 7 olanı al ama yine de iyice düşün. O kadar para vericeksin ve vramdan dolayı grafik veya çözünürlük düşürmek zorunda kalıcaksın. Oldu da satmak isteyince de çok değer kaybedicek

i9 daha iyi ama çok ısınıyor. Laptop GPU 5070 ti’ın bir esprisi yok sadece vram artısı var. Dlss ile ona da gerek kalmıyor. Oled ve legion olması güzel, Legion malzeme kalitesi ve soğutma potansiyeli diğer marka modellerden çok daha iyi. Bence değişiklik yapmana gerek yok, hayırlı olsun.

Naçizane bir öneri laptopu havada tutacak bir aparat alırsan soğutmaya faydası olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,612
Üyeler
199,193
Son üye
ddducle0

Geri