Hangi Swıch Klavye Almalıyım

Reaksiyon skoru
5
6 aydır laptopun klavyesini kullanıyorum harici bir klavye istiyorum ama hangi swıch almalıyım nilmiyorum aslında hangisi ses çıkarıyor gerı his veriyormu araştırdım ama membran ve laptopun klavyesi dışında hiç kullanmadım oyun amamçlı istiyorum birde 2500 tl altı önerebilir misiniz? tkl siyah ve rgb olursa iyi olur, teşekkürler

Hocam malzeme kalitesi bayağı beğendim ağır biraz zaten klavye. tuşlara böyle elini koyduğunda bildiğin kaliteli hissetiriyor bende 5 yıldır kullandıgım dandik bir membrandan geçtim. tıklama ömrü ortalama 50 ila 100 milyon arası
tamam kanka bakıcam eywallah guzel klavye

Ben şuan çok memnunum ve resimdeki gibi çok açık grimsi değil koyu gri bayağı iyi rengi var öneririm şahsen aradığın kriterlere uygun
zaten beyaz sıyah dızıcem oyuzden guzel gozukur zaten
Brown kullandım. Önermiyorum mavi kadar sesli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu sıralar hiç bakmadım. Ne desem yalan olur. Forumdaki arkadaşlar ilgilenirler.
okey kral tesekkurler

Brown kullandım. Önermiyorum mavi kadar sesli.
kral ınternettekı testlerde aralrarında fark vardı kullandıgın modelı soyleyebılırmısın

zaten beyaz sıyah dızıcem oyuzden guzel gozukur zaten

okey kral tesekkurler

kral ınternettekı testlerde aralrarında fark vardı kullandıgın modelı soyleyebılırmısın
İnca nın bir klavyesiydi tam olarak modeli hatırlayamıyorum.
Şöyle bir seçenek var birde hoşuna gider mi bilmiyorum ama switch de güzel klavyede.

İnca nın bir klavyesiydi tam olarak modeli hatırlayamıyorum.
Şöyle bir seçenek var birde hoşuna gider mi bilmiyorum ama switch de güzel klavyede.
genel olarak guzel gozukuyor

Birde bunu buldum bütçeyi biraz aşıyor ama takip edebilirsin acelen yoksa sık sık indirime giriyor ekranı falanda var bunun.

Birde bunu buldum bütçeyi biraz aşıyor ama takip edebilirsin acelen yoksa sık sık indirime giriyor ekranı falanda var bunun.
Bütçe yoksa bu paraları zorlamaya gerek yok, daha uygunada iyi seçenekler var diye düşünüyorum.

cok guzel gozukuyor ındırıme gırerse net bunu alırım bırde boyle bır klavyenın yanına mousepad sıyahmı yoksa sıyah beyazmı olmalı mousepadde onerırmısınız 90 40

Bütçe yoksa bu paraları zorlamaya gerek yok, daha uygunada iyi seçenekler var diye düşünüyorum.
zorlayamam zaten ama ındırıme gırerse makul gozukuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,790
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri