Çözüldü✓ RX 9070 XT Model Önerileri

Pulse modeli, bildiğim kadarıyla testlerde çok geride kalıyor.
1783245349802.webp

Pulse alıp geçin hocam. Yok hotspotu 2 derece daha düşük yok ağırlığı fazla hiç takmayın. Taksit fırsatı varsa alıp kullanın Basit detaylara fazla anlam yüklemeye gerek yok.

Güç girişi ve tasarım farklı. Soğutma bloğu da farklı ama Pulse bile zaten aşırı ağır bir kart.
Yani soğutma bloğu farklı olsa ne fark eder ikisi de bu kadar yakın performans veriyorken. Zaten bütün 9070 XT'ler kol bacak gibi büyük kartlar.

Yani soğutma bloğu farklı olsa ne fark eder ikisi de bu kadar yakın performans veriyorken. Zaten bütün 9070 XT'ler kol bacak gibi büyük kartlar.
Zaten o yüzden böyle. ASRock' un taichisi dısında tüm modellerinden daha iyi pulse. XFX' in tüm modellerinden daha iyi. Red devil, tuf, nitro, taichi iyi sadece pulse' dan ki en iyisi ile arasında 1 derece var, hatta 0.9.

Pulse hotspot olarak da iyi. Ama power limit daha düşük 333W-347W falandı max
1783246178441.webp

1783246206698.webp

Tufun soğutma sistemi pin konusu iyi Ama biri plastik biri metal dediğine göre tuf u yakından hiç görmemişsin

Ama zaten benim bahsettiğim konu sadece 15k para vermeye değmez 9070xt tuf modeli için

Arkadaşa sen sadece fark olduğunu anlatmışsın
Ben paradan bahsetmiş miyim? Şimdi paradan bahsedince bmw ile egea aynı mı oluyor? 15k daha pahalı diye aynı tier kartlar olmuyor bunlar.

Ben paradan bahsetmiş miyim? Şimdi paradan bahsedince bmw ile egea aynı mı oluyor? 15k daha pahalı diye aynı tier kartlar olmuyor bunlar.
Kanka zaten fark ettiysen senin arkadaşa anlattığını ve benim bahsettiğim konu arasında boşluk yani çizgi çekmişim

Paradan ben bahsettim Değmeyeceği gerçeğini anlattım sende aynı tier model markalar olmadığını anlatmışsın olay bu

Bide Gerginliğin sebebi ne güzelce söylemişim

Tufun soğutma sistemi pin konusu iyi Ama biri plastik biri metal dediğine göre tuf u yakından hiç görmemişsin

Ama zaten benim bahsettiğim konu sadece 15k para vermeye değmez 9070xt tuf modeli için

Arkadaşa sen sadece fark olduğunu anlatmışsın
Ayrıca yakından gorunce ne degisiyor hocam dümdüz metal diğeride plastik işte.

Ayrıca yakından gorunce ne degisiyor hocam dümdüz metal diğeride plastik işte.
Metal değil işte Problem o kanka Daha önce arkadaşımla Pc topladık arkadaşa Plastik ama kaliteli sert bir plastik

Kanka zaten fark ettiysen senin arkadaşa anlattığını ve benim bahsettiğim konu arasında boşluk yani çizgi çekmişim

Paradan ben bahsettim Değmeyeceği gerçeğini anlattım sende aynı tier model markalar olmadığını anlatmışsın olay bu

Bide Gerginliğin sebebi ne güzelce söylemişim
Yok hocam senlik değilde su amd ve sapphire konusu sıktı bu forumda. Kutsalları gibi savunuyolar. Aynı tier kartlar diyen bir elemana karsı cıkıyorum sende bana karsı cıkınca devreler attı hakkını helal et
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Metal değil işte Problem o kanka Daha önce arkadaşımla Pc topladık arkadaşa Plastik ama kaliteli sert bir plastik
Hocam asus yalan mı soyluyor metal alaşım gidip bakabilirsiniz

Yok hocam senlik değilde su amd ve sapphire konusu sıktı bu forumda. Kutsalları gibi savunuyolar. Aynı tier kartlar diyen bir elemana karsı cıkıyorum sende bana karsı cıkınca devreler attı hakkını helal et
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam asus yalan mı soyluyor metal alaşım gidip bakabilirsiniz
Yanlışta hatırlıyor olabilirim Kart modelini Eğer verilerde yazıyorsa Olabilir Ama gördüğüme eminim Bir Asus tuf kartda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,458
Üyeler
198,764
Son üye
Batıkgemi

Geri