Ana Konu Amazon Depo 2. El İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Güzel fırsatlar oluyor. Sarı siteden alacağına buradan alıyorum hem iade hakkı hem de 1 yıl kendi garanti veriyor. Normalde ikinci el ürün alma huyum yoktur.
Şu mouseden 2 tane aldım üzerlerinde toz bile yoktu kutusu yırtıktı sadece. Çok da memnun kaldım. Hem fiyat avantajı hem de böyle temiz ürün gelince çok avantajlı oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Odamı biraz akıllandırdım. Temu'dan aldığım akıllı ev ürünlerini ayrı routere bağlamak için şunu da depodan aldım. Tertemiz cihaz.
Alıntıyı görüntüle
iyi günlerde kullan güzel kardeşim

bizde aldık az bir şey

1783254738248.webp

Bu Amazon Depo'da yeni gibi en iyi kondisyonda olan ürün mü demekti?

Bu Amazon Depo'da yeni gibi en iyi kondisyonda olan ürün mü demekti?
Evet yeni gibi en iyi kondisyon birde yeni gibinin yanında orijinal paketinde gönderilir yazanlarda bazen kapalı kutu sıfır gelebiliyor

sıfır zaten 36 civari indirimle 34k civarina dusuyor
Depo --> ürün başkasına satıldı, bi sebeple iade geldi, sonra sana satılıyor demek.
Sıfırı 36 bin TL zaten, 2 bin TL ucuza ikinci el olanı almazdım. Kampanyalar ile 30-34 bin TL'ye düşüyordu bu.
Sıfırında 9 taksit yoktu maalesef 9 taksit peşin fiyatına aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıfırında 9 taksit yoktu maalesef 9 taksit peşin fiyatına aldım
Son paramdı 2 daha üstüne koyamadım :)

1783267485587.webp

bunu alan çıkar mı acaba , sabah iyi ki wd yi telegram kanalları paylaşmadan 3 taksitle aldım , diyorum

Hocam bunu sen mi aldın ben ekledim adrese gönderilemez dedi :D güle güle kullan.
Hocam aldım iptal ettim , 3 taksit alabildim aceleyle diye. ya.

Bugün 5070 'i 29bine HyperX Cloud 3 ü 2bin e kaçırdım üzülmeli miyim?
Dün bi python script yazdırdım geminiye cloud 3 ü 3-4 kere ödemeye kadar götürdüm alabilecek miyim diye çok rahat alınıyor o.5070 i de bir kere aldım dün sonra bir daha gelmedi iptal edince.

Son düzenleme:
Hocam aldım iptal ettim sonra 3 taksit alabildim aceleyle diye ya.

Dün bi python script yazdırdım geminiye cloud 3 ü 3-4 kere ödemeye kadar götürdüm alabilecek miyim diye çok rahat alınıyor o.5070 i de bir kere aldım dün sonra bir daha gelmedi iptal edince.
Yarın düşer yüksek ihtimal

Geri