Öneri Fc26 Kariyer Çok Kolay

Che_

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
13,059
İlk defa futbol oyunu aldım daha önce hiç oynamadım. Kardeşimle baya bir maç atmıştım şimdi de kariyere başladım 10 maç falan oynadım. Daha önce tecrübem olmadığı için Amatör zorlukta başladım ama aşırı kolay. Gaziantepspor ile büyük takımları kolayca yenebiliyorum 4-0,7-0 falan. Sadece 1 maçı kaybetti benim takım onda da cezalıyım diye oynamadım. Maç sonu bakıyorum bizim takım 20 şutu var 7-8 gol rakip 0 gol 1 şut.

Amatör zorlukta başladım ama aşırı kolay.
1783263676078.webp

İlk defa futbol oyunu aldım daha önce hiç oynamadım. Kardeşimle baya bir maç atmıştım şimdi de kariyere başladım 10 maç falan oynadım. Daha önce tecrübem olmadığı için Amatör zorlukta başladım ama aşırı kolay. Gaziantepspor ile büyük takımları kolayca yenebiliyorum 4-0,7-0 falan. Sadece 1 maçı kaybetti benim takım onda da cezalıyım diye oynamadım. Maç sonu bakıyorum bizim takım 20 şutu var 7-8 gol rakip 0 gol 1 şut.
Bi üst zorluğa yükselt öyle oyna dene bide

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Amatörde zaten kolay yeni başladıysan profesyonel oyna ,onda da zevk almazsan yükseltirsin.profesyonele kadar olan seviyeler eline gamepad almamış kişiler için.
He bu arada seçkin vs geçince de oyun zevk vermiyor çünkü ilerde baskı yapmak ai a karşı çok zor.En güzeli zevk alıyorsan online oynamak yapay zekaya karşı oynamak çok sıkıyor bir noktadan sonra.

• Beğen
yani kral amatörde oynarsan kolay olması normal gibi sanki digerleride kolay gelicek bu arada onuda soyliyim bu oyunun yapay zekası kac senedir aynı en ust zorluk cok zor oluyo onun disinda en üstün bir altı bile cok kolaydi

• Beğen
Kolay zorluk kolay olduğu için mi konu açtın yani 🫩

• Üzgün
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,093
Üyeler
198,692